Gość: epistale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 23:24 hej mam ogromna prosbe czy ktos mogły mi podac jakies fajne darmowe programy do sciagniecia muzyki z internetu? z gory dziekuje!!!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
neder Re: Help 14.11.06, 23:32 ostatnio codziennie ktoś o to pyta. Może podczas czekania na odpowiedź skorzystasz z wyszukiwarki na forum? pzdr Link Zgłoś
Gość: niecierpliwa!!! Re: Help IP: 155.158.210.* 15.11.06, 11:19 Zaraz zaraz..czegos tu nie rozumiem...To po jasna cholere to forum istnieje???"NA CHLOPSKI ROZUM"..CHYBA PO TO ZEBY PRZEKAZYWAĆ SOBIE WŁASNE DOŚWIADCZENIA I WIEDZĘ..PRAWDA????Bo widze ,ze stali bywalcy i wielce mądrzy tego swiata potrafią tylko linki przekazywać!!!!!nie na tym polega"FORUM"..niestety Link Zgłoś
neder Re: Help 15.11.06, 11:21 a niecierpliwa przeczytałaś chociaż nagłówek forum? To sobie przeczytaj. Ja odpowiedzi na Twoje pytanie nie znam, ale wiem że znają ją inni, którzy się już wielokrotnie wypowiadali. Nie to nie. czekaj dalej na odpowiedź. pzdr Link Zgłoś
Gość: Reader Re: Help IP: *.ericsson.net 15.11.06, 11:24 Och rzeczywiscie. Taki madry temat podrzucilas/les, ze teraz rozpeta sie wielka dyskusja. Poprosilas/les o linki wiec o co chodzi? Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Help IP: 212.76.40.* 15.11.06, 11:24 > Zaraz zaraz..czegos tu nie rozumiem...To po jasna cholere to forum > istnieje???" Kalkując - to po jasną ch....ę istnieje na tym forum coś tak dziwnego jak wyszukiwarka? Wiesz co to jest? Link Zgłoś
Gość: niecierpliwa Re: Help IP: 155.158.210.* 15.11.06, 12:52 Wiem..i wiem tez co oznacza...ignorancja...i również pozdrawiam Link Zgłoś