Dodaj do ulubionych

do znawców The Bat - prosba

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 22:46
mam problem z batem - bardzo prosze o pomoc - niech ktos się odezwie na priva.
Dzięki
Obserwuj wątek
    • szarykot Re: do znawców The Bat - prosba 26.11.06, 01:45
      rtfm.killfile.pl/#niepriv
      • Gość: kasia Re: do znawców The Bat - prosba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 10:37
        ok, dziękuję za pouczenie :)
        Jak odzyskać hasło konta w the bat?
        Czy w ogóle można?
        Ewentualnie - jak odzyskac wiadomości, które pozostały w skrzynce, a hasła nie
        pamiętam? Poprosze o szczegółówe instrukcje i wyrozumiałość, bo jestem laikiem ;)
        Pozdrawiam
        • Gość: zen Re: do znawców The Bat - prosba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 11:37
          tu masz adres do programiku, chwytasz myszą za ten "wiatraczek" i nakladasz go
          na miejsce, gdzie jest zapomniane hasło I JUŻ MASZ JE.
          info.wsisiz.edu.pl/~lewaszki/
          PZDR. ZEN
          • Gość: zen Re: do znawców The Bat - prosba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 11:39
            zapomnialem, to sie nazywa revelation.exe, trza to ściągnać i j.w.
            • Gość: kasia Re: do znawców The Bat - prosba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 12:34
              co to znaczy: chwytasz myszką? Przekopiować? Sorki, ale naprawdę mi to nie
              wychodzi. Wiatraczek ściągnięty czeka na pulpicie.
              • Gość: zen Re: do znawców The Bat - prosba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 13:08
                kliknij na ten wiatraczek lewą myszą i trzymaj wciśniety ten przycisk, najedź
                tak na to konto i wtedy pokaze ci sie hasło.
                • Gość: kasia Re: do znawców The Bat - prosba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 18:12
                  sorry, Zen, ale ja chyba tępa jestem, bo nie pokazuje mi się hasło, za to kursor
                  zaczyna dziwnie migotać
                  • Gość: tojatoty Re: do znawców The Bat - prosba IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 26.11.06, 18:40
                    jaja sobie robią z blondynki
                    • Gość: zen Re: do znawców The Bat - prosba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 19:11
                      musi być otwarty bat z kontem/właściwości/serwery i z boku monitora ten
                      programik z wiatraczkiem, to musi być widoczne na monitorku bez żadnego
                      klikania, jeśli tak będzie to łapiesz lewą myszą ten wiatraczek i trzymając go
                      puszczasz go w dane konto/właściwości/serwery /hasło I JUŻ !
                      uff! pozdrawiam. zen
                      • Gość: kasia Re: do znawców The Bat - prosba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 19:16
                        ale nie chodzi o hasło do serwera, tylko do konta. Nie mogę otworzyć konta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka