Gość: kaldko@gazeta.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 22:46 mam problem z batem - bardzo prosze o pomoc - niech ktos się odezwie na priva. Dzięki Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: kasia Re: do znawców The Bat - prosba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 10:37 ok, dziękuję za pouczenie :) Jak odzyskać hasło konta w the bat? Czy w ogóle można? Ewentualnie - jak odzyskac wiadomości, które pozostały w skrzynce, a hasła nie pamiętam? Poprosze o szczegółówe instrukcje i wyrozumiałość, bo jestem laikiem ;) Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: zen Re: do znawców The Bat - prosba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 11:37 tu masz adres do programiku, chwytasz myszą za ten "wiatraczek" i nakladasz go na miejsce, gdzie jest zapomniane hasło I JUŻ MASZ JE. info.wsisiz.edu.pl/~lewaszki/ PZDR. ZEN Link Zgłoś
Gość: zen Re: do znawców The Bat - prosba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 11:39 zapomnialem, to sie nazywa revelation.exe, trza to ściągnać i j.w. Link Zgłoś
Gość: kasia Re: do znawców The Bat - prosba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 12:34 co to znaczy: chwytasz myszką? Przekopiować? Sorki, ale naprawdę mi to nie wychodzi. Wiatraczek ściągnięty czeka na pulpicie. Link Zgłoś
Gość: zen Re: do znawców The Bat - prosba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 13:08 kliknij na ten wiatraczek lewą myszą i trzymaj wciśniety ten przycisk, najedź tak na to konto i wtedy pokaze ci sie hasło. Link Zgłoś
Gość: kasia Re: do znawców The Bat - prosba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 18:12 sorry, Zen, ale ja chyba tępa jestem, bo nie pokazuje mi się hasło, za to kursor zaczyna dziwnie migotać Link Zgłoś
Gość: tojatoty Re: do znawców The Bat - prosba IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 26.11.06, 18:40 jaja sobie robią z blondynki Link Zgłoś
Gość: zen Re: do znawców The Bat - prosba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 19:11 musi być otwarty bat z kontem/właściwości/serwery i z boku monitora ten programik z wiatraczkiem, to musi być widoczne na monitorku bez żadnego klikania, jeśli tak będzie to łapiesz lewą myszą ten wiatraczek i trzymając go puszczasz go w dane konto/właściwości/serwery /hasło I JUŻ ! uff! pozdrawiam. zen Link Zgłoś
Gość: kasia Re: do znawców The Bat - prosba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 19:16 ale nie chodzi o hasło do serwera, tylko do konta. Nie mogę otworzyć konta. Link Zgłoś