Dodaj do ulubionych

Problemy z drukarka hp 3550

06.12.06, 12:07
Problem polega na tym ze drukarka nie chce drukowac zadnych zdjec ani obrazkow zawiesza sie w trakcie i koniec nie mozna usunac ani anulowac drukowanego pliku. Jest to uciazliwe bo potem zeby sie dalo cos wydrukowac trzeba odinstalowac i zainstalowac ponownie drukarke gdyz ten nie wydrukowany plik ciagle czeka w kolejce drukowania i zajmuje miejsce innym plikom. Z gory dziekuje za odpowiedz
Obserwuj wątek
    • Gość: Kris Re: Problemy z drukarka hp 3550 IP: 84.38.160.* 07.12.06, 12:13
      Spróbuj zaznaczyć opcję - drukuj monochromatycnie (czarno - biało) lub prościej
      wyciąg kardridź z kolorem - wydrukuj grafikę.
      • kokoszanel Re: Problemy z drukarka hp 3550 08.12.06, 00:28
        Miałam podobny problem, tzn. mam tylko wiem, co robić :)
        Drukarka ma małą pamięć i jak się załaduje za dużo do drukowania, to się
        zawiesza i potem tylko wyłączenie wszystkich przewodów pomaga :( (komputer też
        muszę wyłączyć całkowicie!
        Walczę z tym już parę lat, jak się zapomnę, to mi znów robi takiego psikusa!
        Jedyny na nią sposób, to...pomału... bez nerw :) i po jednym obrazku!
        • Gość: Kris Re: Problemy z drukarka hp 3550 IP: 84.38.160.* 08.12.06, 08:45
          We właściwościach drukarki jest tryb małej zajętości pamięci spróbować go
          zaznaczyć lub odznaczyć. Ale nie był bym do końca przekonany tą pamięcią. W
          usługach jest bufor wydruku ma być ustawiony na automat. i włączony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka