Gość: Gonia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 09:30 cześć, mam nowy komputer i nie działa mi mikrofon,mikrofon jest sprawny. Głośniki kamera działa bez problemów, co moze być przsyczyną nie działającego mikrofonu? Link Zgłoś Obserwuj wątek
beny_hill Re: nie działa mikrofon 14.12.06, 10:51 Gość portalu: Gonia napisał(a): > cześć, mam nowy komputer i nie działa mi mikrofon,mikrofon jest sprawny. > Głośniki kamera działa bez problemów, co moze być przsyczyną nie działającego > mikrofonu? www.skype.com/intl/pl/help/guides/soundsetup.html W [Nagrywaniu] ===>>Wspomaganie mikrofonu<< musi być zaznaczone (1 MIC Boost) A wygląda to najczęsciej tak: img154.imageshack.us/img154/6223/mic2qe4.gif lub tak: img185.imageshack.us/img185/1330/glosxu1.jpg Link Zgłoś
Gość: Gonia Re: nie działa mikrofon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 11:59 nie wiem co jest ale dalej nie działa, nie można wejść w nagrywanie dzwięku zaawansowanie tak jakby koputer nie widział mikrofonu Link Zgłoś
Gość: gonia Re: nie działa mikrofon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 12:06 gdzie mam znalesc zaawansowany sterownik dla mikrofonu? Link Zgłoś