Dodaj do ulubionych

VPlayer odtwarza .RMVB ale nie czyta napisów! Help

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 16:06
Witam!
Mam nagrany film w formacie rmvb i normalnie sie odtwarza w VPlayerze, ale
niestety jak otworze do niego napisy to się nie wyświetlają.

Co zrobic zeby vplayer czytal napisy do rmvb?

A moze jakis inny odtwarzacz jest wstanie odtworzyc film w formacie rmvb i
osluguje napisy?

Pomozcie prosze!

Z gory dzieki!
Obserwuj wątek
    • markus.kembi Re: VPlayer odtwarza .RMVB ale nie czyta napisów! 27.12.06, 16:09
      Przecież format filmu nie ma znaczenia dla VPlayera - napisy to osobny plik,
      może być nawet z rozszerzeniem ".txt".
      • Gość: Wojtek Re: VPlayer odtwarza .RMVB ale nie czyta napisów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 16:13
        No ale ich nie czyta! Jak otweram divx i np te napisy, których wczesniej z rmvb
        nie chcial odtworzyc to te same napisy z odtwarzanym divx-em chodza!
        • Gość: fazji1 Re: VPlayer odtwarza .RMVB ale nie czyta napisów! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 27.12.06, 16:21
          olej tego Vplayera i instalnij sobie SubEditPlayer.Swietny program do otwarzania filmow w kazdym formacie.Poza tym ma edytor napisów i mozliwosc ustawiania synchro do filmu jezeli napisy sie "rozjezdzaja" to latwo mozna je ustawic.Polecam.Progs jest darmowy :)a jezeli ogladasz film i chcesz przerwac ogladanie to po wlaczeniu znowu mozesz ogladac od przerwanej sceny.Lookasz serial to program automatycznie odtwarza nastepny odcinek :)
        • markus.kembi Re: VPlayer odtwarza .RMVB ale nie czyta napisów! 27.12.06, 16:32
          No nie wiem, u mnie odtwarza z napisami, właśnie sprawdziłem. Co innego Media
          Player Classic, zalecany do plików .rvmb - ten napisów nie wyświetla, chociaż
          ponoć powinien.
          • Gość: Wojtek Re: VPlayer odtwarza .RMVB ale nie czyta napisów! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 16:42
            Wiem, że SubEditPlayer jest bardzo dobry tylko problem w tym, że przyzwyczaiłem
            się do czytania napisów przy górnej krawędzi wyświetlanego filmu czy serialu.

Jedynie VPlayer daje mi taką możliwość, a w SubEditPlayerze można napisy
            przesunąć maksymalnie do środka wyświetlanego filmu.

Czy istnieje jakiś innyc program pozwalający wyświetlać napisy przy górnej
            krawędzi a jednocześnie nie gryzia się w nim pliki .rmvb i napisy??
    • Gość: expert Sciągnij inne napisy. IP: *.chello.pl 27.12.06, 20:47

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka