ed_norton 16.03.06, 20:01 zawzialem sie i postanowilem obejrzec dzis...mowia ze cialka interesujace sie wdziecza do kamery jakies macie doswiadczenia w tej materii? tak baj de uej, pozdraiwam ze stolycy Zjednoczonego Kure...tfu...Krolestwa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidzia_bojowa Re: dziewczyny w bikini 16.03.06, 20:03 cześć ed! Ogladaj, oglądaj...a gdzie to zapodają? Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: dziewczyny w bikini 16.03.06, 20:07 dzidzia_bojowa napisała: > cześć ed! Ogladaj, oglądaj...a gdzie to zapodają? A na polsatu zapodaja...jakos mnie naszzlo w tym zalewie potworkow i wielorybkow na cholernej emigracji :-) zeby na nasze swojskie slowianskie laski popatrzec... Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: dziewczyny w bikini 16.03.06, 20:20 moja matul ana to kiedys trafiła i do drugiej w nocy sie ze śmiechu kulała. następnej noc kazała mi i siostrze razem z nią to oglądać. troche sie pośmiałyśmy. ale potem naszła mnie refleksja, że to bardzo cięzka praca tak się wdzięczyc na połgoło i głupoty pleść. siostra jednak stwierdziła, że za taka kasę jaka one pewnie dostają, to mozna się przemęczyć, a głupoty same do głowy płyną. Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: dziewczyny w bikini 16.03.06, 20:36 no za darmo tego pewnikiem nie robia hehe a co do klasy programu, to zastanawiam sie jak musialby taki program dla facetow wygladac, zeby byl w dobrym smaku, zeby samce ogladaly i wszyscy byli zadowoeni? taaa, powinienem siebie pewnikiem spytac, ale ja malo wiarygodny z moja skrywana skrzetnie sklonnoscia do mezczyzn hehe Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: dziewczyny w bikini 16.03.06, 20:40 eee, tam bardzo duż pań dzwoni. raczej "konkursyjność" jest podkreslana, a bikini to mimochodem... w każdym razie warto oglądać dla tych ich: "ja cie prosze, zadzwon, jeszcze tylko minuta. o rezyser zasnal w rezyserce wiec mozemy grac dopoki sie nie obudzi wiec dzwoncie, dlaczego nie dzwonicie" Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: dziewczyny w bikini 17.03.06, 11:58 oglądałem jak zahipnotyzowany ,pierwszy odcinek,wytrzymałem prawie cały... bożżżżżżżżżżżżz takiego badziewia daaaaaaaaaawno nie widzialem!!! chłop to u nas jednak ciemny jest Edi? to u was w londonie nie ma słowiańskich lasek????????? nie wierzę!!! nawet Big Bombelos była!! sam widziałem!!! na Kościelnej ROAD. Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: dziewczyny w bikini 17.03.06, 12:15 Bombelos to pewnie Piotrku jest wierna. Z resztą tak az niej słowianka...Ifigenia lepsza by była! Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: dziewczyny w bikini 17.03.06, 22:53 slowianskich jest i to nawet bardzo slowianskich czasem ( "kurwa mac" mowia :D ) jednakowoz jako szczesliwy posiadacz polszmatu w Londonie zapoznalem sie z dokonaniem owym ( DzWB) i mam refleksje, ze to milo poatrzec na owe ubrane inaczej niewiasty ( Blond dziewcze urody jest przeslicznej) a ze narod smsy wysyla to juz inna sprawa, nadzieja na tysiaka za czy szescdziesiat z wat jest plonna, sam bym sie pokusil hehe Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: dziewczyny w bikini 18.03.06, 13:02 mnie . bardziej od BIKINIAREK, fascynuje sama "IDEA" programu gdybyż te bikiniary były przy jakiejś innej okazji, to proszę bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: dziewczyny w bikini 20.03.06, 19:43 nieno , blond Ewa jest niezla, tylko jakas taka, hmm, no nie wiem, nie bardzo mam sie do czego przyczepic :-) Moniak tez quite nice ;) nie uwazacie? Odpowiedz Link Zgłoś