Dodaj do ulubionych

najprostrzy program do zgrania zdjec

IP: *.kalisz.mm.pl 21.01.07, 15:40
chciałabym sie dowiedziec w jaki sposób mozna zgrac zdjecia z dysku na płyte.
kompletnie sie na tym nie znam,słyszałam ze musi byc jakis program.jesli
mglibyscie mi polecic jakis prosty program i krótką instrukcje,byłabym bardzo
wdzieczna. prosbe swą motywuje tym,iz wkrótce zostane mamusią i chciałabym
aby dzidzia była uwieczniona na płytkach. za kazdą podp.serdecznie dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: kj Re: najprostrzy program do zgrania zdjec IP: *.media4.pl 21.01.07, 15:43
      z dysku na plyte?
      musisz miec nagrywarke i odpowiedni program do nagrywania, najpopularniejszy to
      nero
      • Gość: asia Re: najprostrzy program do zgrania zdjec IP: *.kalisz.mm.pl 21.01.07, 15:46
        nagrywarke mam,a ten nero to nieskomplikowany,bo jak tak to sie nie połapie
        • Gość: kj Re: najprostrzy program do zgrania zdjec IP: *.media4.pl 21.01.07, 15:48
          proste w obsludze nawet banalne, dziecko potrafi :)
          • Gość: asia Re: najprostrzy program do zgrania zdjec IP: *.kalisz.mm.pl 21.01.07, 15:52
            ale ze mnie dziwny przypadek:-). czyli musze go sciągnąc,tak? i co potem,bedą
            jakies instrukcje co robic?
            • Gość: kj Re: najprostrzy program do zgrania zdjec IP: *.media4.pl 21.01.07, 15:56
              tak, nastepnie zainstalować i najlepiej polska wersję :)
              • Gość: asia Re: najprostrzy program do zgrania zdjec IP: *.kalisz.mm.pl 21.01.07, 16:06
                a skąd takową pobiore?
                • Gość: kj Re: najprostrzy program do zgrania zdjec IP: *.media4.pl 21.01.07, 16:08
                  podaj gg to przesle ci plikiem
                  • Gość: asia Re: najprostrzy program do zgrania zdjec IP: *.kalisz.mm.pl 21.01.07, 16:13
                    sorry,ale nie mam gg
                    • Gość: kj Re: najprostrzy program do zgrania zdjec IP: *.media4.pl 21.01.07, 16:16
                      aha...

www.nero.com/nero7/plk/nero7-demo.php ----> wersja 30 dniowa
                      • Gość: asia Re: najprostrzy program do zgrania zdjec IP: *.kalisz.mm.pl 21.01.07, 16:18
                        tn. ze jest wazna tylko 30 dni?
                        • Gość: kj Re: najprostrzy program do zgrania zdjec IP: *.media4.pl 21.01.07, 16:22
                          tak, ale lepiej z tej strony pobierz bo tylko zajmuje 20 MB

www.idg.pl/ftp/pc_835/Nero.6.0.0.9.html
                          • Gość: asia Re: najprostrzy program do zgrania zdjec IP: *.kalisz.mm.pl 21.01.07, 16:27
                            ile zajmuje to nie wazne,pełno wolnego miejsca mam. byleby tylko udało mi sie
                            połapac... ok.bede próbowac,dzieki za rady i stracony czas,pozdr.
                            • Gość: kj Re: najprostrzy program do zgrania zdjec IP: *.media4.pl 21.01.07, 16:31
                              ile zajmuje tez wazne bo bedzie ci sie sciagac 10 razy szybciej, a gdybys miala
                              jakis komunikator albo skypa bylo by szybciej i szybciej bym ci pomogl, a teraz
                              to nie za bardzo mam czas :(
      • Gość: Greg Re: najprostrzy program do zgrania zdjec IP: 212.76.40.* 21.01.07, 16:44
        A po "kiego" płatne Nero? Wystarczy choćby CDBurnerXP www.cdburnerxp.se
        • Gość: asia Re: najprostrzy program do zgrania zdjec IP: *.kalisz.mm.pl 21.01.07, 16:47
          ojej,a po polsku nie ma? :(
          • Gość: Greg Re: najprostrzy program do zgrania zdjec IP: 212.76.40.* 21.01.07, 17:02
            Coś widziałem, ale w tej chwili nie jestem sobie w stanie przypomnieć. Możesz
            zresztą poszukać sama choćby poprzez google.
          • Gość: Greg Re: najprostrzy program do zgrania zdjec IP: 212.76.40.* 21.01.07, 17:05
            Mam, www.deepburner.com
            • Gość: asia Re: najprostrzy program do zgrania zdjec IP: *.kalisz.mm.pl 21.01.07, 17:25
              dziekuje
            • Gość: asia Re: najprostrzy program do zgrania zdjec IP: *.kalisz.mm.pl 21.01.07, 19:45
              no tak,ale wszystko po angielsku
              • Gość: Greg Re: najprostrzy program do zgrania zdjec IP: 212.76.40.* 21.01.07, 20:33
                Nie używałem go od jakiegoś czasu, ale pamiętam, że jest do niego polski
                interfejs (albo w opcjach trzeba zmienić, albo dograć plik językowy).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka