Gość: jjjj IP: *.chello.pl 25.02.07, 11:05 prosze o pomoc.skad potrzebuje sterowniki do kamerki wbudowanej w laptopie. skad moge pobrac nie ma na stronie producenta. dziekuje za pomoc Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: MARCIN Re: acer IP: *.ptim.net.pl 25.02.07, 11:22 www.acer.pl a jezeli to aspire 3690 podej email a przesle Ci Link Zgłoś
Gość: aga Re: acer - USB IP: *.chello.pl 25.02.07, 13:54 hej,tez mam pytanie o Acera,nie dziala mu USB,nie moge podlaczyc nic bo nie widzi,aparatu czy mp3 nie ma mowy. Szukam jakis driverów juz dwa dni,moze ktos ma,a na acer.pl,nie wiem gdzie szukac. Link Zgłoś
Gość: jon Re: acer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 14:00 trza bylo kupic z zainstalowanym windowsem Link Zgłoś
Gość: AGA Re: acer IP: *.chello.pl 25.02.07, 14:06 trza bylo, ale za pozno i szukam rozwiązania,a nie rad nie mających juz miejsca Link Zgłoś
Gość: Greg Re: acer IP: 212.76.40.* 25.02.07, 14:19 Jeśli to XP, to dograj co najmniej SP1 (najlepiej od razu SP2). Link Zgłoś
Gość: aga Re: acer IP: *.chello.pl 25.02.07, 14:30 wczoraj popełniłam ten błąd, po jakimś czasie,kwestia kilku godzin, cały system mi się zawiesił, byłam bliska łez i przeinstalowania systemu a i tak USB nie działało. Już się go pozbyłam i szukam po prostu jakiś driverów, bo ja chyba już całe google przejrzałam i nic. Ktoś pisał ze na www.acer.pl sa sterowniki,ale ja nie mogę ich znaleźć. Link Zgłoś
Gość: Sławek62 Re: acer IP: *.klaudyny.waw.pl 25.02.07, 17:41 Sterowniki Acer support.acer-euro.com/drivers/downloads.html WinXp bez SP1 nie będzie prawidłowo obsługiwał USB, lepiej dograć SP2 następnie: Panel sterowania - System - Sprzęt - Menadżer Urz. - Kontrolery Uniwersalnej Mag... - odinstalować to co na żółto(ikony) z Wykrzyknikiem, restart i windows zainstaluje USB poprawnie. Zwis po inst SP1??,SP2?? świadczy o obecności wirusa więc przed instalacją warto zrobić skan zewnętrzny, lub sprawdzić log Hijacka na forum wirusy. Link Zgłoś
Gość: Greg Re: acer IP: 212.76.40.* 25.02.07, 18:17 instalację SP nazywasz błędem? Jeśli coś się stało po jego instalacji, to raczej wina zaśmieconego/nieumiejętnie scrackowanego systemu, a nie SP. Link Zgłoś
Gość: Greg Re: acer IP: 212.76.40.* 25.02.07, 18:19 Dla ścisłości - wiem, o czym piszę (sprawa inna niż sp), bo na obydwu swoich komputerach mam legalne xp z sp2 i wszelakie "sprawy" na usb działają. Link Zgłoś
Gość: AGA Re: acer IP: *.chello.pl 25.02.07, 19:04 Czyli co mogę zrobić?czy tylko lealny windows mnie ratuje?komp jest czysty,skanowany dzis i wczoraj.Mam legalny klucz do XP,ale nie wiem czy to mnie ratuje,poza tym nie mogę go i tak zmienić programami do zmiany klucza. Link Zgłoś