IP: *.chello.pl 25.02.07, 11:05
prosze o pomoc.skad potrzebuje sterowniki do kamerki wbudowanej w laptopie.
skad moge pobrac nie ma na stronie producenta.
dziekuje za pomoc

Obserwuj wątek
    • Gość: MARCIN Re: acer IP: *.ptim.net.pl 25.02.07, 11:22
      www.acer.pl a jezeli to aspire 3690 podej email a przesle Ci
      • Gość: aga Re: acer - USB IP: *.chello.pl 25.02.07, 13:54
        hej,tez mam pytanie o Acera,nie dziala mu USB,nie moge podlaczyc nic bo nie
        widzi,aparatu czy mp3 nie ma mowy. Szukam jakis driverów juz dwa dni,moze ktos
        ma,a na acer.pl,nie wiem gdzie szukac.
    • Gość: jon Re: acer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 14:00
      trza bylo kupic z zainstalowanym windowsem
      • Gość: AGA Re: acer IP: *.chello.pl 25.02.07, 14:06
        trza bylo, ale za pozno i szukam rozwiązania,a nie rad nie mających juz miejsca
        • Gość: Greg Re: acer IP: 212.76.40.* 25.02.07, 14:19
          Jeśli to XP, to dograj co najmniej SP1 (najlepiej od razu SP2).
          • Gość: aga Re: acer IP: *.chello.pl 25.02.07, 14:30
            wczoraj popełniłam ten błąd, po jakimś czasie,kwestia kilku godzin, cały system
            mi się zawiesił, byłam bliska łez i przeinstalowania systemu a i tak USB nie
            działało. Już się go pozbyłam i szukam po prostu jakiś driverów, bo ja chyba już
            całe google przejrzałam i nic. Ktoś pisał ze na www.acer.pl sa sterowniki,ale ja
            nie mogę ich znaleźć.
            • Gość: Sławek62 Re: acer IP: *.klaudyny.waw.pl 25.02.07, 17:41
              Sterowniki Acer
              support.acer-euro.com/drivers/downloads.html
              WinXp bez SP1 nie będzie prawidłowo obsługiwał USB, lepiej dograć SP2 następnie:
              Panel sterowania - System - Sprzęt - Menadżer Urz. - Kontrolery
              Uniwersalnej Mag... - odinstalować to co na żółto(ikony) z Wykrzyknikiem,
              restart i windows zainstaluje USB poprawnie.
              Zwis po inst SP1??,SP2?? świadczy o obecności wirusa więc przed instalacją
              warto zrobić skan zewnętrzny, lub sprawdzić log Hijacka na forum wirusy.
            • Gość: Greg Re: acer IP: 212.76.40.* 25.02.07, 18:17
              instalację SP nazywasz błędem? Jeśli coś się stało po jego instalacji, to
              raczej wina zaśmieconego/nieumiejętnie scrackowanego systemu, a nie SP.
              • Gość: Greg Re: acer IP: 212.76.40.* 25.02.07, 18:19
                Dla ścisłości - wiem, o czym piszę (sprawa inna niż sp), bo na obydwu swoich
                komputerach mam legalne xp z sp2 i wszelakie "sprawy" na usb działają.
                • Gość: AGA Re: acer IP: *.chello.pl 25.02.07, 19:04
                  Czyli co mogę zrobić?czy tylko lealny windows mnie ratuje?komp jest
                  czysty,skanowany dzis i wczoraj.Mam legalny klucz do XP,ale nie wiem czy to mnie
                  ratuje,poza tym nie mogę go i tak zmienić programami do zmiany klucza.
                  • Gość: Sławek62 Re: acer IP: *.klaudyny.waw.pl 25.02.07, 19:46
                    Podaj adres poczty @
                    • Gość: aga Re: acer IP: *.chello.pl 25.02.07, 20:00
                      moja_poczta16@op.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka