Dodaj do ulubionych

UPIERDLIWY PROGRAM

IP: *.piasta.pl 10.05.03, 18:08
Ostatnio kolega przesłał mi przez pocztę program który podał jako WOLF-a 3D
naprawdę był to program który po zdobyciu mojego IP, można robić wszystko z
moim komputerem JAK TO WYWALIĆ???? Drugi kumpel zdobył informacje że aby to
wywalić trzeba w uruchom wpisać 1. jakąś komendę 2. podać swój IP 3. wpisać
komendę uninstalling. Jak brzmi pierwsza komenda???

GORĄCO PROSZĘ O POMOC!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: xxxxxxxxxxxxxxxxxx Re: UPIERDLIWY PROGRAM IP: 81.15.148.* 10.05.03, 18:16
      Fajnych kumpli masz, nie ma co...
      • Gość: kkkkkkkk Re: UPIERDLIWY PROGRAM IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.03, 08:47
      • Gość: kkkkkkkk Re: UPIERDLIWY PROGRAM IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.03, 08:48
    • Gość: aasd Re: UPIERDLIWY PROGRAM IP: *.ld.euro-net.pl 10.05.03, 18:27
      przeinstaluj windowsa i na przyszlosc uzywaj programow antywirusowych,
      monitorujacych poczte (m.in. norton antivirus). jaka siec (koba) tacy koledzy.
    • Gość: pollak Re: UPIERDLIWY PROGRAM IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.05.03, 18:41
      Gość portalu: ... napisał(a):

> Ostatnio kolega przesłał mi przez pocztę program który podał jako WOLF-a 3D
      > naprawdę był to program który po zdobyciu mojego IP, można robić wszystko z
      > moim komputerem JAK TO WYWALIĆ???? Drugi kumpel zdobył informacje że aby to
      > wywalić trzeba w uruchom wpisać 1. jakąś komendę 2. podać swój IP 3. wpisać
      > komendę uninstalling. Jak brzmi pierwsza komenda???

Jakbym był jasnowidzem.... Przeinstaluj windowsa i uważaj od kogo
      dostajesz programy (trojany ;)).
    • v3rt Re: UPIERDLIWY PROGRAM 10.05.03, 19:19
      jesli nie chcesz kasowac windy to zawolaj jakiegos kompetentnego kumpla (i
      godnego zaufania ;) - wywalenie trojana to zwykle kwestia kilkunastu minut
    • luisssa Re: UPIERDLIWY PROGRAM 10.05.03, 19:55
      Po co zaraz przeinstalowywac..?! To zawsze ostatecznosc. A na takie przypadki,
      zawsze trzeba sprobowac Adaware. Z reszta dopiero co byl podobny watek.
      luisssa
      • Gość: lupus Re: UPIERDLIWY PROGRAM IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.05.03, 23:18
        Ty nawet nie wiesz jaki to program i jakiej kategorii a robisz wiatr jakby
        twoj komputer byl centrum dowodzenia wojsk NATO.
        Ad-Aware to nie trojan remover. Do tego sluzy np.Anti-Trojan 5.5 czy wyzej.
        • luisssa Re: UPIERDLIWY PROGRAM 11.05.03, 22:52
          Gość portalu: lupus napisał(a):

> Ty nawet nie wiesz jaki to program i jakiej kategorii a robisz wiatr jakby
          > twoj komputer byl centrum dowodzenia wojsk NATO.

Okno sobie zamknij, bo ten wiatr to nie ode mnie. Czytac umiem, gosc podal opis
          czegos podobnego do Netbusa. Czy ty myslisz, ze to ja mu do kompa zagladam, ze
          mam wiedziec, co to za stuff i co za wersja? :>

> Ad-Aware to nie trojan remover. Do tego sluzy np.Anti-Trojan 5.5 czy wyzej.

Rzeczywiscie definicja Adaware to nie "trojan-remover" lecz "spy-remover"...
          wyklucza sie totalnie :>
          Zalaczam fragment z helpa

What is Ad-aware?
          Ad-aware is THE award winning, multi-trackware detection and removal utility
          (designed for Windows 98 / 98SE / ME / NT40 / 2000 / XP Home / XP Pro) that
          will comprehensively scan your memory, registry, hard, removable and optical
          drives for known Datamining, aggressive advertising, Parasites, Scumware,
          Keyloggers, selected traditional Trojans, Dialers, Malware, Browser hijackers,
          and tracking components.

luisssa
    • Gość: west zainstaluj porzadnego antywirusa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.03, 15:10
      np. firmy symantec
      powinno pomoc
      • Gość: ... Re: zainstaluj porzadnego antywirusa IP: *.piasta.pl 12.05.03, 17:18
        Znalazłem to coś za pomoca skanera online i wywaliłem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka