Gość: bastek52 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.07, 19:14 Znacie jakies? chce sciągnąc adobe photoshop 8 ale nie wiem skąd pomóżcie. Błagam Chce robić Virtual Tuning :P Link Zgłoś Obserwuj wątek
neder Re: Program do edycji zdjęć 31.03.07, 19:26 Photoshopa w ersji trial można ściągnąć ze strony producenta (adobe). Z darmowych może być Gimp. pzdr Link Zgłoś
Gość: hihotek Re: Program do edycji zdjęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.07, 19:26 www.google.pl/search?hl=pl&q=obr%C3%B3bka+grafiki&btnG=Szukaj+w+Google&lr= Link Zgłoś
Gość: bastek52 Re: Program do edycji zdjęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 10:13 Dzięki sciągam własnie adobe photoshop 9.0 z pobieralni.pl czy jak z tamtąd ściągne to juz będe mógł robić Virtual Tuning? Nie trzeba wpisywać numeru seryjnego albo coś? Link Zgłoś
Gość: bastek52 Re: Program do edycji zdjęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 16:48 Ściągnąłem 8.0 i nie wiem jak się po nim poruszac nie wiecie gdzie moge znaleźć spolszczenie do tego programu? Link Zgłoś
Gość: foto Re: Program do edycji zdjęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 09:15 lepiej poszukaj czegoś prostszego, np. świetny jest irfan - nie wiem skąd go można ściągnąć, poszukaj w google. ACDSee tez niezły - chyba mają wersję próbną. Link Zgłoś
bokaj Re: Program do edycji zdjęć 04.04.07, 20:17 kup po prostu najnowszy PcFormat - tam jest cała płyta dobrych i b. dobrych programów graficznych za free! Link Zgłoś