Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 21:16 Jak przeinstalowuje się system? Kupiłem laptopa nowego z oryginalnym XP. Słyszałem, że przeinstalowanie OS może przyspieszyć działanie kompoutera. Jak to przeiustalowanie należy wykonać? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Kontik Re: przeinstalowanie systemu IP: *.adsl.green.ch 10.04.07, 21:21 Skoro jest nowy i windows jest "swiezy" to nie ma sensu nic robic... A tak w ogole to przeinstalowanie polega albo na nowej isntalacji albo np na ponownym zainstalowaniu SP2 plus wszelkie uaktualnienia... bez powodu nie ma sie po co bawic... Link Zgłoś
Gość: gość Re: przeinstalowanie systemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 21:26 używam kompa rok; czy twoim zdaniem windows xp jest "świeży"? Link Zgłoś
Gość: Kontik Re: przeinstalowanie systemu IP: *.adsl.green.ch 10.04.07, 21:31 To zalezy od tego co na nim robiles... instalowales i deinstalowales duzo programow? Wydaje Ci sie, ze jest wolniejszy ? Co napewno mozesz zrobic to przeprowadzic defragmentacje dyku.. to zawsze pomaga :) Link Zgłoś
Gość: gość Re: przeinstalowanie systemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 21:42 trochę instalowałem i de... spróubuję z defrag. dzięki za rady Link Zgłoś