Dodaj do ulubionych

POMOC DOTYCZĄCA EXCELA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 17:36
Jak się nazywa funkcja w EXCELU, która zamienia liczbę na tekst np. 19 na
dziewiętnaście. NA pewno jest taka funkcja
Obserwuj wątek
    • Gość: waldi Re: POMOC DOTYCZĄCA EXCELA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 21:59
      funkcja wartość z kategorii tekstowe
      • Gość: empi Re: POMOC DOTYCZĄCA EXCELA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ltk.com.pl 28.11.01, 22:41
        prÓbowałeś to zrobić? chyba trzeba stworzyć makro, sposób podano kiedyś
        w "Komputer Świat", poszukaj tam w archiwum.
        • Gość: mat Re: POMOC DOTYCZĄCA EXCELA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 29.11.01, 09:57
          Nie chcę się bawić w makra, tylko chce funkcję
          • Gość: nn Re: POMOC DOTYCZĄCA EXCELA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.katowice.pik-net.pl 29.11.01, 14:04
            Funkcji chyba nie ma ale makro faktycznie możesz ściągnąć z archiwum
            komputerświata
            • Gość: mat Re: POMOC DOTYCZĄCA EXCELA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 29.11.01, 16:37
              Na pewno jest taka funkcja, tylko nie wiem jak się nazywa. Szukałem, ale nie
              mogłem znaleźć. Są jakieś podobne funkcje, ale trzeba jakieś inne wartości
              wpisywać.
              • Gość: empi Re: POMOC DOTYCZĄCA EXCELA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ltk.com.pl 29.11.01, 23:02
                zadaj sobie trochę trudu i poczytaj,przekonasz się, że niema takiej funkcji.
                • Gość: mat Re: POMOC DOTYCZĄCA EXCELA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 30.11.01, 08:01
                  Jest taka funkcja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  Makro mi nic nie da, ja potrzebuję funkcji !!!!
                  • Gość: nn Re: POMOC DOTYCZĄCA EXCELA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.katowice.pik-net.pl 30.11.01, 10:25
                    wiara czyni ponoć cuda :)
                    więc życzę powodzenia w poszukiwaniach :)
                  • Gość: empi Re: POMOC DOTYCZĄCA EXCELA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ltk.com.pl 30.11.01, 16:04
                    o jejku, aleś mądry. Dlaczego jeszcze o coś się pytasz?
    • Gość: karol3 Re: POMOC DOTYCZĄCA EXCELA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.160.238.* 30.11.01, 18:27
      słucha i czytaj mat :
      żadnej funkcji tego typu nie mia i nigdy nie będzie.
      Jest to procedura (algorytm) języka programowania. Program tego typu nie
      jest "mały" i zastosuj się do porady kolegi, tzn. odszukaj w literaturze
      komputerowej.
      Jeżeli nie znajdziesz, mogę Ci przesłać gotową fakturę. Tam właśnie jest
      totalne "razem" oraz "słownie".
      ryko@kki.net.pl
      • Gość: karol3 Re: POMOC DOTYCZĄCA EXCELA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.160.238.* 01.12.01, 21:42
        wysłałem Ci e-maila z plikiem Twojej faktury.
        Teraz pisz rachunki i wysyłaj w świat, nie Ci płacą
        w terminie i bez odroczeń.
        pozdrowienia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka