Gość: mat IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 17:36 Jak się nazywa funkcja w EXCELU, która zamienia liczbę na tekst np. 19 na dziewiętnaście. NA pewno jest taka funkcja Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: waldi Re: POMOC DOTYCZĄCA EXCELA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 21:59 funkcja wartość z kategorii tekstowe Link Zgłoś
Gość: empi Re: POMOC DOTYCZĄCA EXCELA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ltk.com.pl 28.11.01, 22:41 prÓbowałeś to zrobić? chyba trzeba stworzyć makro, sposób podano kiedyś w "Komputer Świat", poszukaj tam w archiwum. Link Zgłoś
Gość: mat Re: POMOC DOTYCZĄCA EXCELA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 29.11.01, 09:57 Nie chcę się bawić w makra, tylko chce funkcję Link Zgłoś
Gość: nn Re: POMOC DOTYCZĄCA EXCELA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.katowice.pik-net.pl 29.11.01, 14:04 Funkcji chyba nie ma ale makro faktycznie możesz ściągnąć z archiwum komputerświata Link Zgłoś
Gość: mat Re: POMOC DOTYCZĄCA EXCELA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 29.11.01, 16:37 Na pewno jest taka funkcja, tylko nie wiem jak się nazywa. Szukałem, ale nie mogłem znaleźć. Są jakieś podobne funkcje, ale trzeba jakieś inne wartości wpisywać. Link Zgłoś
Gość: empi Re: POMOC DOTYCZĄCA EXCELA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ltk.com.pl 29.11.01, 23:02 zadaj sobie trochę trudu i poczytaj,przekonasz się, że niema takiej funkcji. Link Zgłoś
Gość: mat Re: POMOC DOTYCZĄCA EXCELA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 30.11.01, 08:01 Jest taka funkcja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Makro mi nic nie da, ja potrzebuję funkcji !!!! Link Zgłoś
Gość: nn Re: POMOC DOTYCZĄCA EXCELA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.katowice.pik-net.pl 30.11.01, 10:25 wiara czyni ponoć cuda :) więc życzę powodzenia w poszukiwaniach :) Link Zgłoś
Gość: empi Re: POMOC DOTYCZĄCA EXCELA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ltk.com.pl 30.11.01, 16:04 o jejku, aleś mądry. Dlaczego jeszcze o coś się pytasz? Link Zgłoś
Gość: karol3 Re: POMOC DOTYCZĄCA EXCELA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.160.238.* 30.11.01, 18:27 słucha i czytaj mat : żadnej funkcji tego typu nie mia i nigdy nie będzie. Jest to procedura (algorytm) języka programowania. Program tego typu nie jest "mały" i zastosuj się do porady kolegi, tzn. odszukaj w literaturze komputerowej. Jeżeli nie znajdziesz, mogę Ci przesłać gotową fakturę. Tam właśnie jest totalne "razem" oraz "słownie". ryko@kki.net.pl Link Zgłoś
Gość: karol3 Re: POMOC DOTYCZĄCA EXCELA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.160.238.* 01.12.01, 21:42 wysłałem Ci e-maila z plikiem Twojej faktury. Teraz pisz rachunki i wysyłaj w świat, nie Ci płacą w terminie i bez odroczeń. pozdrowienia Link Zgłoś