Dodaj do ulubionych

Themes/Style...

04.05.07, 20:15
Chcialabym zmienic wyglad xp, ale nie wiem czym to otworzyc - sciagam szablon
z:
browse.deviantart.com/customization/skins/windows/visualstyle/?order=9&alltime=yes
ale dalej nie wiem co z tym zrobic. Moze potrzebny do tego jest jakis
konkretny program?

Obserwuj wątek
    • Gość: T-800 Re: Themes/Style... IP: *.multimo.gtsenergis.pl 04.05.07, 21:55
      www.centrumxp.pl/Home/304,1,Jak_zainstalowa%C4%87_skiny.aspx
      • alii1 Re: Themes/Style... 04.05.07, 22:34
        Widzialam ta strone wczesniej, tylko u mnie to sie nie sprawdza, bo po
        zainstalowaniu tego progamu nie wyglada to dalej tak jak w tych instrukcjach.
    • alii1 Re: Themes/Style... 04.05.07, 22:35
      I chyba nie mozna tu ladowac skinow z deviantart, ale moze sie myle.
      • xulu Re: Themes/Style... 04.05.07, 22:55
        jak chcesz zmieniać wygląd xp, to przygotuj sie na późniejszy format :P
        • Gość: ba-ja Re: Themes/Style... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 00:43
          Nieprawda! W CentrumXP.pl jest dokładna instrukcja jak to zrobić i z niej
          skorzystałam. Style brałam z Themexp.org. Niestety tam łapie się szpiegów np.
          newdonet, ale poszperałam w sieci i udało mi się usunąć to paskudztwo. Teraz
          mam do dyspozycji kilkanaście fajnych styli, co jakiś czas je zmieniam i
          ewentualnie wyrzucam te, które mi "nie leżą". Program UXTheme Multi-Patcher
          (Neowin Edition) 4.0 instalowałam dwukrotnie, bo za pierwszym razem mi nie
          zadziałał.
          • alii1 Re: Themes/Style... 05.05.07, 02:13
            Instrukcje oczywiscie widzialam i postepowalam wg wskazowek, ale po instalacji
            programu nastapil reset (nic w tym dziwnego, ale sytuacja powtarzala sie i
            dalej nie mozna bylo nic z tym zrobic).
            • ba-ja Re: Themes/Style... 05.05.07, 22:37
              Do Alli1: Ten program tylko odblokowuje niemożliwość zmiany stylu. Zakładam, że
              masz SP2 i że ten programik ci się zainstalował. Najlepiej napisz do mnie na
              adres ba-ja@gazta.pl i podaj, który styl sobie wybrałaś. Ja go sobie ściągnę i
              spróbuję zainstalować. Potem krok po kroku opiszę, co trzeba zrobić. Jestem
              samoukiem komputerowym i na pewno nie wszystko potrafię, ale chętnie pomogę.
              Nie obiecuję, że zrobię to jeszcze dzisiaj, bo mam trochę obowiązków. Jeśli
              masz ochotę to zapraszam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka