Dodaj do ulubionych

problem z oryginalnym programem EXCEL (WORKS8)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 21:28
Nie mogę zmieniać koloru, nie mogę zrobić tabelki, nie mogę podglądać stron
i drukować itp.
Obserwuj wątek
    • krzysztofsf Re: problem z oryginalnym programem EXCEL (WORKS8 12.05.07, 21:33
      Gość portalu: Sławek napisał(a):

> Nie mogę zmieniać koloru, nie mogę zrobić tabelki, nie mogę podglądać stron
      > i drukować itp.

To w koncu masz Excell czy Works8 ????
    • Gość: Sławek Re: problem z oryginalnym programem EXCEL (WORKS8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 21:39
      Wraz z komputerem dostałem płytę Microsoft Works 8,5 na której jest m.in.
      program EXCEL z którym mam problemy.
      • krzysztofsf Re: problem z oryginalnym programem EXCEL (WORKS8 12.05.07, 22:01

> Wraz z komputerem dostałem płytę Microsoft Works 8,5 na której jest m.in.
        > program EXCEL z którym mam problemy.

Sadze, ze masz tylko to, bo Excel nie wchodzi w sklad Worksow - jest elementem pakietu office.
        www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=c8378bf4-996c-4569-b547-75edbd03aaf0&DisplayLang=pl
      • krzysztofsf Re: problem z oryginalnym programem EXCEL (WORKS8 12.05.07, 22:08

> Wraz z komputerem dostałem płytę Microsoft Works 8,5 na której jest m.in.
        > program EXCEL z którym mam problemy.

Juz widze co chyba dostales

sklep.perfekt.pl/do/item/Use001.04/ZestawWorks8Mic

Nie znam tego, ale sadze, ze najperw powinienes zainstalowac Works, a potem pozostale programy pakietu

Jesli jestes studentem , to raczej przeplaciles, sa lepsze promocje (www.edu-akcja.pl )
        • Gość: Sławek Re: problem z oryginalnym programem EXCEL (WORKS8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 22:37
          Kupiłem w Makro.Na płycie Works 8,5 jest 10 różnych programów, m.in.arkusz
          kalkulacyjny Microsoft Works. Uprzejmie dziekuję za już, ale proszę o jeszcze.
          Pozdrawiam.
          • krzysztofsf Re: problem z oryginalnym programem EXCEL (WORKS8 12.05.07, 22:55

> Kupiłem w Makro.Na płycie Works 8,5 jest 10 różnych programów, m.in.arkusz
            > kalkulacyjny Microsoft Works. Uprzejmie dziekuję za już, ale proszę o jeszcze.
            > Pozdrawiam.

Musisz dokladnie przeczytac zalaczona licencje - tam musi pisac co i jak.
            Plik excel na plycie moze nie oznaczac upgreade, a moze byc (poczytalem na stronach mikrosoft o tym pakiecie)elementem zwiazanym z tym, ze ten pakiet wg opisu wspolpracuje z excelem przy zbiorowej edycji dokumentow - czyli prawdopodobnie arkusz works korzystajac gdzies pod spodem ze wspomnianego pliku, moze edytowac arkusze excela stworzone przez posiadaczty tego programu.

swoja droga ile kosztowalo to g... i po co ci?
            Nie lepiej Open Office? Od Worksow jest napewno lepsze.
            • Gość: Sławek Re: problem z oryginalnym programem EXCEL (WORKS8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 23:03
              Ta płyta i jeszcze inne były razem z komputerem.
              Dziękuję za informacje - sprawdzą to wszystko jeszcze raz.
              Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka