Gość: Sławek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 21:28 Nie mogę zmieniać koloru, nie mogę zrobić tabelki, nie mogę podglądać stron i drukować itp. Link Zgłoś Obserwuj wątek
krzysztofsf Re: problem z oryginalnym programem EXCEL (WORKS8 12.05.07, 21:33 Gość portalu: Sławek napisał(a): > Nie mogę zmieniać koloru, nie mogę zrobić tabelki, nie mogę podglądać stron > i drukować itp. To w koncu masz Excell czy Works8 ???? Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: problem z oryginalnym programem EXCEL (WORKS8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 21:39 Wraz z komputerem dostałem płytę Microsoft Works 8,5 na której jest m.in. program EXCEL z którym mam problemy. Link Zgłoś
krzysztofsf Re: problem z oryginalnym programem EXCEL (WORKS8 12.05.07, 22:01 Gość portalu: Sławek napisał(a): > Wraz z komputerem dostałem płytę Microsoft Works 8,5 na której jest m.in. > program EXCEL z którym mam problemy. Sadze, ze masz tylko to, bo Excel nie wchodzi w sklad Worksow - jest elementem pakietu office. www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=c8378bf4-996c-4569-b547-75edbd03aaf0&DisplayLang=pl Link Zgłoś
krzysztofsf Re: problem z oryginalnym programem EXCEL (WORKS8 12.05.07, 22:08 Gość portalu: Sławek napisał(a): > Wraz z komputerem dostałem płytę Microsoft Works 8,5 na której jest m.in. > program EXCEL z którym mam problemy. Juz widze co chyba dostales sklep.perfekt.pl/do/item/Use001.04/ZestawWorks8Mic Nie znam tego, ale sadze, ze najperw powinienes zainstalowac Works, a potem pozostale programy pakietu Jesli jestes studentem , to raczej przeplaciles, sa lepsze promocje (www.edu-akcja.pl ) Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: problem z oryginalnym programem EXCEL (WORKS8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 22:37 Kupiłem w Makro.Na płycie Works 8,5 jest 10 różnych programów, m.in.arkusz kalkulacyjny Microsoft Works. Uprzejmie dziekuję za już, ale proszę o jeszcze. Pozdrawiam. Link Zgłoś
krzysztofsf Re: problem z oryginalnym programem EXCEL (WORKS8 12.05.07, 22:55 Gość portalu: Sławek napisał(a): > Kupiłem w Makro.Na płycie Works 8,5 jest 10 różnych programów, m.in.arkusz > kalkulacyjny Microsoft Works. Uprzejmie dziekuję za już, ale proszę o jeszcze. > Pozdrawiam. Musisz dokladnie przeczytac zalaczona licencje - tam musi pisac co i jak. Plik excel na plycie moze nie oznaczac upgreade, a moze byc (poczytalem na stronach mikrosoft o tym pakiecie)elementem zwiazanym z tym, ze ten pakiet wg opisu wspolpracuje z excelem przy zbiorowej edycji dokumentow - czyli prawdopodobnie arkusz works korzystajac gdzies pod spodem ze wspomnianego pliku, moze edytowac arkusze excela stworzone przez posiadaczty tego programu. swoja droga ile kosztowalo to g... i po co ci? Nie lepiej Open Office? Od Worksow jest napewno lepsze. Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: problem z oryginalnym programem EXCEL (WORKS8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 23:03 Ta płyta i jeszcze inne były razem z komputerem. Dziękuję za informacje - sprawdzą to wszystko jeszcze raz. Pozdrawiam. Link Zgłoś