Dodaj do ulubionych

INTERNET EXPLORER 6 -przeslijcie prosze mailem

IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 20:59
Pilnie potrzebuje tego programu .jesli ktos mógłby mi go przesłac mailem ,bede bardzo wdzieczna .mam polaczenie modemowe wiec sciaganie z internetu zajełoby mi troche czasu .Z góry bardzo dziekuje . Moj adres : kika231@wp.pl
Obserwuj wątek
    • stratoos Re: INTERNET EXPLORER 6 -przeslijcie prosze maile 29.05.03, 22:19
      Gość portalu: iza napisał(a):

> Pilnie potrzebuje tego programu .jesli ktos mógłby mi go przesłac
      mailem ,bede
      > bardzo wdzieczna .mam polaczenie modemowe wiec sciaganie z internetu zajełoby
      m
      > i troche czasu .Z góry bardzo dziekuje . Moj adres : kika231@wp.pl

odpisalem Ci juz na innym forum, na ktorym pytalas o to samo
    • Gość: ceti Re: INTERNET EXPLORER 6 -przeslijcie prosze maile IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.03, 22:33
      cos mi tu nie pasuje... mowisz o modemie, a w naglowku jak byk widnieje IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl. poza tym programik przeslany mailem tez z serwera sciagnac trzeba... :)))) no i po co ci IE skoro z "opery" stukasz? :P
      • Gość: wikul Re: INTERNET EXPLORER 6 -przeslijcie prosze maile IP: *.acn.waw.pl 29.05.03, 23:21
        Gość portalu: ceti napisał(a):

> cos mi tu nie pasuje... mowisz o modemie, a w naglowku jak byk widnieje IP:
        *.r
        > adom.cvx.ppp.tpnet.pl. poza tym programik przeslany mailem tez z serwera
        sciagn
        > ac trzeba... :)))) no i po co ci IE skoro z "opery" stukasz? :P

Mnie to rozbawiło ale nie zwróciłem uwagi że to Opera . Rzeczywiście prowoczek
        i w dodatku podpisujący się damskim nickiem .
        Pozdr.
    • Gość: ;p Re: INTERNET EXPLORER 6 -przeslijcie prosze maile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.03, 23:08
      ktoś powie - prowokacja !
    • Gość: HASAN_SAS Re: INTERNET EXPLORER 6 - sciagnij sobie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.05.03, 12:03
      ale nieraz ludzie maja pomysly niezle:)

tutaj mozna sciagnac
      download.microsoft.com/download/ie6sp1/finrel/6_sp1/W98NT42KMeXP/PL/ie6setup.exe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka