Dodaj do ulubionych

problem przy instalancji sterownika XP

IP: *.chello.pl 25.07.07, 13:09
witam.
Instaluje sterownik do karty dzwiekowej, z plyty, po wykryciu aplikacji
informuje mnie, ze nie moze zainstalowac, bo w ogole nie ma urzadzenia. Co z
tym zrobic?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kolobos Re: problem przy instalancji sterownika XP IP: *.escom.net.pl 25.07.07, 13:16
      Czy masz wlaczona karte w biosie? Instalujesz wlasciwy sterowniki?
      • Gość: symantec Re: problem przy instalancji sterownika XP IP: *.chello.pl 25.07.07, 13:19
        Nie wiem czy mam wlaczona karte w biosie. Instaluje 'audio'.
        • Gość: Kolobos Re: problem przy instalancji sterownika XP IP: *.escom.net.pl 25.07.07, 13:25
          > Nie wiem czy mam wlaczona karte w biosie.

Kto ma wiedziec jak nie ty? Skoro nie wiesz to wejdz do biosu i zobacz.
          Jak nie wiesz gdzie to przeczytaj instrukcje i sprawdz.

> Instaluje 'audio'

Ilosc informacji jaka podales jest porazajaca!

Zacznij moze od przeczytania:
          rtfm.killfile.pl/
          • Gość: symantec Re: problem przy instalancji sterownika XP IP: *.chello.pl 25.07.07, 13:31
            nie znam sie na tyle, by to wiedziec, to chyba zrozumiale? Dlatego tez jestem na
            forum, by sie dowiedziec. Ale widze, ze jednak pomocy nie uzyskam ku temu by
            dowiedziec sie, jak zainstalowac sterowniki do karty dzwiekowej.
            • Gość: Kolobos Re: problem przy instalancji sterownika XP IP: *.escom.net.pl 25.07.07, 14:02
              Pewnie, ze nie uzyskasz skoro nie potrafisz nawet napisac jaka masz plyte glowna, jaka jest na niej zintegrowana karta i czy jest wlaczona w biosie.
              Wszystko to masz opisane w instrukcji, nie trzeba sie znac zeby ja przeczytac.
              Skoro to tez jest ponad Twoje sily to oddaj komputer do serwisu, tam nie beda od Ciebie wymagac zebys musial cos pisac lub czytac.
            • Gość: abc Re: problem przy instalancji sterownika XP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 18:23
              Gość portalu: symantec napisał(a):

> nie znam sie na tyle, by to wiedziec, to chyba zrozumiale? Dlatego tez jestem n
              > a
              > forum, by sie dowiedziec. Ale widze, ze jednak pomocy nie uzyskam ku temu by
              > dowiedziec sie, jak zainstalowac sterowniki do karty dzwiekowej.
              Sterownik instaluje się klikając zainstaluj.Część sterowników da się zainstalować nawet jak nie ma takiego modelu karty dźwiękowej.A w Biosie to nie często trzeba gmerać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka