Gość: Agata
IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
07.10.07, 20:47
czy ktos moze mi cos powiedziec co sie stalo? robilam sobie jak zwykle moje mapy w Corelu dzisiaj i brzdek nagle cos mi wyskoczylo ze aplikacja do odtworzenia itd. Ze jakis blad bo brak pamieci itd. Dysk mam pusty, dzialalam tylko w Corelu 11 i nie mialam innych okien otworzonych i w koncu udalo mi sie zamknac caly program. Teraz otwieram sobie moje pliki i cos mi nie pasuje, mysle sobie przesadzam ale juz doszlam co to jest. Zmienilo mi sie nasycenie wszystkich barw, sa o kilka tonow jaskrawsze. Nawet fajnie to wyglada ale w przypadku niektorych kolorow odcien niebieski zrobil sie na przyklad bardzo blekitny a czerwien rozowa...
Dotyczy to calego Corela tzn wszystkich plikow jakie sa w nim tworzone, zarowno tych co dzisiaj byly wlaczone podczas tej awarii jak i tych sprzed kilku tygodni. Czy mozna gdzie jakos ustawic stare kolory? i jak to zrobic? zastanawiam sie czy nie zmieniac kolorow z poworotem na piechote co zajmie mi tydzien klikajac po kolei kazdy element w danym kolorze ale teraz boje sie ze zaczne zmieniac a jutro lub za kilka dni znowu zmieni mi sie ustawienie na to stare i znowu bedzie dzong. Co mam robic?
qw takich momentach odechciewa sie wszystkiego :-(