Dodaj do ulubionych

PC i historia drukowania

27.10.07, 19:10
Prosze, czy ktos moglby mi powiedziec jak dojsc do historii drukowanych stron
i jak ja usunac? Potrzebuje ta sciezke dostepu po niemiecku, ale takze po
polsku bedzie mi to bardzo pomocne. Pilne i wazne! Dziekuje.
Obserwuj wątek
    • anastazja710 Re: PC i historia drukowania 27.10.07, 21:02
      Jak skasowac historie drukowania, czy ktos wie?
      • grzeg_sz_1 Re: PC i historia drukowania 27.10.07, 21:04
        a gdzie Ci się ta historia pojawia?
        • anastazja710 Re: PC i historia drukowania 27.10.07, 21:13
          Nie wiem czy sie w ogole zapisuje, nie moge znalezc, ale tak sadze, ze gdzies
          musi byc... Wiem tylko, ze kazdy krok wykonanay na kopmuterze czy w internecie
          sie zapisuje, i zostaje, jesli sie nie wykasuje... Historie odwiedzanych stron
          internetowych zawsze kasuje, ale historii drukowania nigdy nie kasowalam, bo nie
          mialam takiej potrzeby. Teraz chce zatrzec slady, i nie wiem jak.
          • grzeg_sz_1 Re: PC i historia drukowania 27.10.07, 22:11
            cóż, pierwsze słyszę żeby coś takiego było gdzieś zapisywane, ale cóż, człowiek
            się uczy całe życie a i tak głupi umrze:)
            • Gość: T-800 Re: PC i historia drukowania IP: *.multimo.gtsenergis.pl 27.10.07, 22:39
              Możliwe, że sterownik drukarki ma taką funkcję, ale ja się nie
              spotkałem. Spotkałem się jedynie ze zliczaniem ilości wydrukowanych
              stron.
          • Gość: souls_hunter Re: PC i historia drukowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 22:26
            > musi byc... Wiem tylko, ze kazdy krok wykonanay na kopmuterze czy > w internecie
            > sie zapisuje, i zostaje, jesli sie nie wykasuje... Historie odwiedzanych stron
            > internetowych zawsze kasuje,

to jaks nowa teoria spiskowa tak?
            • Gość: niktabc@vp.pl Re: PC i historia drukowania IP: *.toya.net.pl 28.10.07, 01:26
              w LINUX MADRAKE 10 był zapis drukowań w CUPS ale w WIN XP jeszcze historii
              drukowań nie widziałem!!!
    • Gość: Paweł Re: PC i historia drukowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 00:52
      Po co umieszczać dwa identyczne tematy w dwóch działach ?
    • anastazja710 Re: PC i historia drukowania 28.10.07, 09:58
      Dziekuje za odpowiedzi. Szukalam wczoraj bardzo dlugo i nie znalazlam. Moze
      rzeczywiscie nie ma takiej opcji. Chyba mi sie pomylilo z dokumentami
      oczekujacymi na drukowanie (takie cos zostaje w razie, gdy drukowanie zostalo
      przerwane).
    • atyp3 Dzisiaj wszystkim wydaje sie ze wszystko wiedza 27.01.15, 20:34
      Jesli masz uruchomiona opcje zapisywania zdarzen drukowania to tak.
      Dziennik zdarzen: eventvwr.msc
      I w dzienniku , Aplikacje i Uslugi ->Microsoft_>Windows->Print Service i tam sprawdz wszystkie logi. Jesli usluga zapisywania zdarzen jest aktywna. W jednym z katalogow beda zdarzenia chronologicznie. Wraz z nazwami drukowanych plikow. Jesli nieaktywna znajdziesz tylko bledy i informacje o zmianach drukarek itp.
      Pozdrawiam

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka