anastazja710 27.10.07, 19:10 Prosze, czy ktos moglby mi powiedziec jak dojsc do historii drukowanych stron i jak ja usunac? Potrzebuje ta sciezke dostepu po niemiecku, ale takze po polsku bedzie mi to bardzo pomocne. Pilne i wazne! Dziekuje. Link Zgłoś Obserwuj wątek
anastazja710 Re: PC i historia drukowania 27.10.07, 21:02 Jak skasowac historie drukowania, czy ktos wie? Link Zgłoś
grzeg_sz_1 Re: PC i historia drukowania 27.10.07, 21:04 a gdzie Ci się ta historia pojawia? Link Zgłoś
anastazja710 Re: PC i historia drukowania 27.10.07, 21:13 Nie wiem czy sie w ogole zapisuje, nie moge znalezc, ale tak sadze, ze gdzies musi byc... Wiem tylko, ze kazdy krok wykonanay na kopmuterze czy w internecie sie zapisuje, i zostaje, jesli sie nie wykasuje... Historie odwiedzanych stron internetowych zawsze kasuje, ale historii drukowania nigdy nie kasowalam, bo nie mialam takiej potrzeby. Teraz chce zatrzec slady, i nie wiem jak. Link Zgłoś
grzeg_sz_1 Re: PC i historia drukowania 27.10.07, 22:11 cóż, pierwsze słyszę żeby coś takiego było gdzieś zapisywane, ale cóż, człowiek się uczy całe życie a i tak głupi umrze:) Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: PC i historia drukowania IP: *.multimo.gtsenergis.pl 27.10.07, 22:39 Możliwe, że sterownik drukarki ma taką funkcję, ale ja się nie spotkałem. Spotkałem się jedynie ze zliczaniem ilości wydrukowanych stron. Link Zgłoś
Gość: souls_hunter Re: PC i historia drukowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 22:26 > musi byc... Wiem tylko, ze kazdy krok wykonanay na kopmuterze czy > w internecie > sie zapisuje, i zostaje, jesli sie nie wykasuje... Historie odwiedzanych stron > internetowych zawsze kasuje, to jaks nowa teoria spiskowa tak? Link Zgłoś
Gość: niktabc@vp.pl Re: PC i historia drukowania IP: *.toya.net.pl 28.10.07, 01:26 w LINUX MADRAKE 10 był zapis drukowań w CUPS ale w WIN XP jeszcze historii drukowań nie widziałem!!! Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: PC i historia drukowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 00:52 Po co umieszczać dwa identyczne tematy w dwóch działach ? Link Zgłoś
anastazja710 Re: PC i historia drukowania 28.10.07, 09:58 Dziekuje za odpowiedzi. Szukalam wczoraj bardzo dlugo i nie znalazlam. Moze rzeczywiscie nie ma takiej opcji. Chyba mi sie pomylilo z dokumentami oczekujacymi na drukowanie (takie cos zostaje w razie, gdy drukowanie zostalo przerwane). Link Zgłoś
atyp3 Dzisiaj wszystkim wydaje sie ze wszystko wiedza 27.01.15, 20:34 Jesli masz uruchomiona opcje zapisywania zdarzen drukowania to tak. Dziennik zdarzen: eventvwr.msc I w dzienniku , Aplikacje i Uslugi ->Microsoft_>Windows->Print Service i tam sprawdz wszystkie logi. Jesli usluga zapisywania zdarzen jest aktywna. W jednym z katalogow beda zdarzenia chronologicznie. Wraz z nazwami drukowanych plikow. Jesli nieaktywna znajdziesz tylko bledy i informacje o zmianach drukarek itp. Pozdrawiam Link Zgłoś