Dodaj do ulubionych

klawiatura

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 00:13
wylała mi się na klawiaturę łyka wody. na obszarze 6 klawiszy. efekt jest taki, że 2 nich kompletnie nie działają. jeden przerywa. wiem, że laptop jest do wyrzucenia, ale w weekend mm do dokończenia pracę magisterską. czy jest jaki sposób, żeby włączyć jaką klawiaturę na monitorze, albo przemienić klawisze na klawiaturze
Obserwuj wątek
    • Gość: Paweł Re: klawiatura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 00:50
      Możesz użyć klawiatury ekranowej pod Windowsem (akcesoria, ułatwienia
      dostępu(Linux też ma takowe narzędzie - nie napisałaś jaki system). Życzę miłego
      klikania - potrenujesz ścięgna palców.
      • Gość: 3 Re: klawiatura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 02:21
        mam window xp. nie mogę odszukac tej opcji
        • Gość: zielona Re: klawiatura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 07:42
          już zostało napisane, ale powtórzę w łatwiejszej wersji:
          naciśnij start- następnie wybierz wszystkie programy - wybierz akcesoria -
          ułatwienia dostępu - klawiatura ekranowa
          • Gość: ort Re: klawiatura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 10:23
            Albo podłącz zewnętrzną klawiaturę na USB.
            • Gość: 3 Re: klawiatura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 12:31
              bardo dziękuję wszystkim za podpowiedzi. wczoraj nie moglam pisac zbyt duzo bo nie mialam dostepu do trzech klawiszy, a dzisiaj korzystam z klawiatyry ekranowej i jest w miare ok. mm nerwa ze przez sekunde nieuwagi laptop bedzie musial isc do wyrzucenia :-[
              • Gość: Greg Re: klawiatura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 12:33
                A dlaczego cały laptop? O ile to nie jakiś zabytek, to może
                wystarczy wymienić samą klawiaturę (skoro reszta działa i ma się
                dobrze)?
              • Gość: zainteresowany Re: laptop bedzie musial isc do wyrzucenia IP: *.icpnet.pl 21.01.08, 04:46
                Napisz dokładnie gdzie i kiedy będziesz wyrzucać ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka