Gość: greg IP: *.altec.pl 20.08.03, 22:14 Czy są, a jeżeli tak to gdzie darmowe programy do tworzenia WWW (takowe programy do flasha tez moglyby mnie interesowac) ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
koktajl_molotowa Re: Darmowe programy do tworzenia stron WWW 20.08.03, 23:23 Np. Zajączek 3.1 (pod winy) i całe mnustwo pod Linucha (najlepsza chyba - z mi znanych- Quanta Plus). Ten Zajączek tez nie jedyny, ale w j. polskim, a jak Ci się spodoba to kupisz nowszą, lepszą wersję Z2000. :-) Jak wpiszesz w wyszukiwarce którąś z tych nazw, napewno znajdziesz miejsce do ściągnięcia i pomoc w postaci postw na gr.dysk. i forach. Link Zgłoś
koktajl_molotowa Re: Darmowe programy do tworzenia stron WWW 21.08.03, 00:01 ech, notatnik jes do niczego, nie sprawdza pisowni i łatwo o błąd ortograficzny. A wiesz jak będzie wyglądała stona z ortografem. :D Link Zgłoś
gray Re: Darmowe programy do tworzenia stron WWW 21.08.03, 00:28 o to powinna zadbać szkoła podstawowa i średnia ;) a jak już ktoś musi to poprawność zawsze można sprawdzić w wordzie or sth. ze wszystkich programów najbardziej podoba mi się (o dziwo) frontpage. niby płaci się za niego ale tylko niby, prawda? ;>> pozdrawiam Link Zgłoś
koktajl_molotowa do Graya 21.08.03, 00:03 Qrka, ktoś nam niedawno zarzucił, że my jak braciszki, zawsze razem. I znowu, coś wtym jest. :-) Link Zgłoś
Gość: greg Re: Darmowe programy do tworzenia stron WWW IP: *.altec.pl 21.08.03, 00:05 gray napisał: > polecam notepad.exe :) > Dobra, dobra... :-) W tym się już bawiłem. Ale po co babrać się w czystym html, jak liczy się czas. Link Zgłoś
yasny Re: Darmowe programy do tworzenia stron WWW 21.08.03, 00:13 Gość portalu: greg napisał(a): > gray napisał: > > > polecam notepad.exe :) zapomniales dodac, ze jeszcze sie przyda jakis konwerter do iso ... > > W tym się już bawiłem. Ale po co babrać się w czystym html, jak liczy się czas. > websitepro website.e-clipse.org/ polecam Link Zgłoś
gray Re: Darmowe programy do tworzenia stron WWW 21.08.03, 00:26 dokładnie - liczy się czas ściągania strony z serwera a masy kodu który wrzucają wszelkiego rodzaju 'magiczne różdżki' do robienia stron na pewno tego czasu nie skraca. pozdrawiam. Link Zgłoś