Dodaj do ulubionych

kod kreskowy w Corel11

IP: *.acn.pl 21.08.03, 09:50
Mam pytanie odnosnie Corela w wersji 11. Otoz kiedy robilem kody kreskowe w
coede bar we wczesniejszych wersjach po w klejeniu do glownego modulu Corela
moglem zrobic ungrup obiektu natomiast w Corel 11 po w klejeniu kodu opcja
ungroup jest nie aktywna i nie moge sie dostac do bebechow w celu
modyfikacjii czy ktos spotkal sie z takim problemem i jak go rozwiac?
Dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: Obywatel Re: kod kreskowy w Corel11 IP: *.ists.pl / 192.168.2.* 21.08.03, 10:13
      Bardzo prosto udało mi się rozwiązać ten i parę podobnych problemów. Zrobiłem
      downgrade do wersji 9. Wersji 11 brak również innych funkcji, które bez
      problemu działały w poprzednich, a nowe nie rekompensują braku starych. Więc 11
      trzymam w okrojonej wersji wyłącznie po to, żeby móc skonwertować dokument z 11
      do 9 i bez problemów w 9 nad nim popracować.
      • Gość: gosciuuuu Re: kod kreskowy w Corel11 IP: *.acn.pl 21.08.03, 12:59
        no tak ale ja pracuje na tym i nie moge powiedziec do szefa zeby wydal kase na
        inna wersje... w domu to sobie mozna tak kobinowac ale w firmie bez aktualnej
        licencji to nie takie proste... musi byc jakis inny sposob...
        • Gość: Obywatel Re: kod kreskowy w Corel11 IP: *.ists.pl / 192.168.2.* 21.08.03, 13:15
          Oczywiście, że nie można. Szef zawsze wie przecież najlepiej. Najprostrzym
          sposobem jest popraosić szefa, żeby pokazał jak to zrobić. Można spróbować
          zdekompilować Corela i poprawić jego działanie. A nie da się zamienić na krzywe
          i rozdzielić?
          • Gość: gosciuuu Re: kod kreskowy w Corel11 IP: *.acn.pl 21.08.03, 13:40
            jak go znam to by powiedzial ze to ja jestem fachowiec i go to nie
            inetersuje... i mam to zrobic...:((
            • Gość: Obywatel Re: kod kreskowy w Corel11 IP: *.ists.pl / 192.168.2.* 21.08.03, 13:56
              To mu zaproponuj, żeby kupił najnowszy model opla i zaorał nim pole. Próbowałeś
              zamienić w krzywe?
              • Gość: gosciuuuu Re: kod kreskowy w Corel11 IP: *.acn.pl 22.08.03, 10:06
                a jak to zrobic w 11:)
                • Gość: Mlekota Re: kod kreskowy w Corel11 IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 10:45
                  Tak samo było w Corelu 6. Radziłem sobie w ten sposób, że wstawiony do Corela kod eksportowałem do pliku EPS, a następnie importowałem go jako PostScript Interpreted. Spróbuj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka