spee_dee 19.02.08, 13:08 czy istnieje program do złamania hasła w komunikatorze stefan na moim kompie, chodzi moje konto, Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: pomocny nie lepiej wprost zapytać partnerki czy IP: 216.58.96.* 19.02.08, 13:14 przyprawia ci rogi? Link Zgłoś
spee_dee Re: nie lepiej wprost zapytać partnerki czy 19.02.08, 14:24 dziwnie pojmujesz? dlaczego odrazu sądzisz że o to mi chodzi? nie pojmuj pod siebie,, jeśli ty tak masz to nie znaczy ze inni też ;) testuje obecnie różne komunikatory na swoim kompie i na swoim prywatnym numerze do tej pory do większości komunikatorów znalazłem coś takiego a do stefana nie, więc się trochę zdziwiłem, i zadaje sobie pytanie czy ktoś kto robił stefana to tak genialnie zrobił, że nie da rady go rozwalić czy poprostu ten komunikator jest tak mało popularny, że nikomu się nie chciało w to bawić? ps. a co do twojej insynuacji to nie uważasz że jeśli by miała miejsce taka sprawa to czy ludzie nie kłamią, a pozatym nie wiem w jaki sposób można na komunikatorze doprawiać rogi ale ty chyba wiesz :D pozdro Link Zgłoś