Dodaj do ulubionych

f secure - problem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.08, 17:49
witam:) mam mialam problemy z odinstalowaniem f secure w koncu jednak usunelam go jednak centrum zabezpieczen informowalo mnie ze antivirus jest tylko wylaczony.. wyczyscilam rejestr a tak ze wylaczylam uslugi powiazane z tym programem nic to jednak nie dalo oprocz tego e nie mam internetu..
Obserwuj wątek
    • Gość: karolina Re: f secure - problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.08, 18:16
      z f secure zawsze sa problemy..
    • Gość: Paweł Re: f secure - problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.08, 18:30
      W jaki sposób odinstalowałaś f-secure ? Poprzez panel Dodaj|Usuń programy czy w
      jakiś inny bardziej wymyślny sposób ? Czy na liście usług są widoczne jakieś
      pozostałości po f-secure ? Bardziej rozsądne byłoby ich wyłączenie przed
      odinstalowaniem.
    • Gość: (gość portalu) Re: f secure - problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.08, 22:44
      Gość portalu: anita napisał(a):
      f secure w koncu jednak usunelam
      > go jednak centrum zabezpieczen informowalo mnie ze antivirus jest tylko wylaczo
      > ny.. wyczyscilam rejestr a tak ze wylaczylam uslugi powiazane z tym programem n
      > ic to jednak nie dalo oprocz tego e nie mam internetu..
      To się nie trzyma logiki,jeżeli informowało cię centrum zabezpieczeń f-secure,to
      znaczy,że nie było ono usunięte,jeżeli microsoftu-to ono tylko sprawadza że
      :"nie ma programu przeciwwirusowego lub zapory sieciowej" -w sumie to wiadomośc
      bez żadnego znaczenia,szczególnie w tym przypadku,mogłoby być pomocne
      przywracanie systemu,lub reinstalacja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka