Dodaj do ulubionych

zestaw drukarka + aparat

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 11:59
witam!

ostatnio natrafiłem na wydaje mi się ciekawą ofertę. Zestaw HP : drukarka A440
i aparat M447. zestaw ten kosztuje w vobisie 399 zł. i stad moje pytanie co o
tym myślicie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: karola Re: zestaw drukarka + aparat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 12:05
      drukarka spoko, aparat nie powala na kolana, ale tak na jakieś imprezy czy małe
      wypady nadaje się b.dobrze. cena za taki zestawik, to jak za darmo. na pewno się
      opłaca
      • Gość: Tony Re: zestaw drukarka + aparat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 12:09
        no właśnie cena jest przystępna, a jeśli chodzi o aparat to fotografem nie
        jestem i głównie do pstrykania na imprezach będę używał
        • Gość: pik.a chu? Re: zestaw drukarka + aparat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 12:16
          w takim razie bierz. jak kupisz napisz jak sie to sprawuje, bo zaintrygowało mnie to
          • Gość: Tony Re: zestaw drukarka + aparat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 12:19
            spoko. zaraz idę do sklepu
          • Gość: ala Re: zestaw drukarka + aparat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 12:20
            to cena i oferta samego HP
            tnij.org/a0ne
            o ile sam aparacik taki sobie i w Ceneo stoi od 228 zł

to na temat samej drukarki NIE MA NIC...

osobno nie jest sprzedawana?
            • Gość: gwidon Re: zestaw drukarka + aparat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 12:35
              chyba tylko w zestawie, ale po specyfikacji widać że jest spoko ta drukarka
              • Gość: Tony Re: zestaw drukarka + aparat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 14:56
                testuje właśnie nowy sprzęt i powiem tak : jestem bardzo zadowolony. Po pierwsze
                aparat wcale nie jest taki zły, dla mnie jest ok może dlatego że nie mam dużych
                potrzeb. A drukarka działa elegancko, wydruki ładne. Także polecam. pozdrawiam
            • Gość: Grzesiek Re: zestaw drukarka + aparat IP: *.chello.pl 11.04.08, 09:56
              Drukareczka jest ok, do prostych amatorskich zdjęć jak najbardziej pasuje.
              Jeżeli ktoś nie mam aspiracji do wielkiej fotografii to jest ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka