Gość: Tony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 11:59 witam! ostatnio natrafiłem na wydaje mi się ciekawą ofertę. Zestaw HP : drukarka A440 i aparat M447. zestaw ten kosztuje w vobisie 399 zł. i stad moje pytanie co o tym myślicie ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: karola Re: zestaw drukarka + aparat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 12:05 drukarka spoko, aparat nie powala na kolana, ale tak na jakieś imprezy czy małe wypady nadaje się b.dobrze. cena za taki zestawik, to jak za darmo. na pewno się opłaca Link Zgłoś
Gość: Tony Re: zestaw drukarka + aparat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 12:09 no właśnie cena jest przystępna, a jeśli chodzi o aparat to fotografem nie jestem i głównie do pstrykania na imprezach będę używał Link Zgłoś
Gość: pik.a chu? Re: zestaw drukarka + aparat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 12:16 w takim razie bierz. jak kupisz napisz jak sie to sprawuje, bo zaintrygowało mnie to Link Zgłoś
Gość: Tony Re: zestaw drukarka + aparat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 12:19 spoko. zaraz idę do sklepu Link Zgłoś
Gość: ala Re: zestaw drukarka + aparat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 12:20 to cena i oferta samego HP tnij.org/a0ne o ile sam aparacik taki sobie i w Ceneo stoi od 228 zł to na temat samej drukarki NIE MA NIC... osobno nie jest sprzedawana? Link Zgłoś
Gość: gwidon Re: zestaw drukarka + aparat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 12:35 chyba tylko w zestawie, ale po specyfikacji widać że jest spoko ta drukarka Link Zgłoś
Gość: Tony Re: zestaw drukarka + aparat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 14:56 testuje właśnie nowy sprzęt i powiem tak : jestem bardzo zadowolony. Po pierwsze aparat wcale nie jest taki zły, dla mnie jest ok może dlatego że nie mam dużych potrzeb. A drukarka działa elegancko, wydruki ładne. Także polecam. pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: zestaw drukarka + aparat IP: *.chello.pl 11.04.08, 09:56 Drukareczka jest ok, do prostych amatorskich zdjęć jak najbardziej pasuje. Jeżeli ktoś nie mam aspiracji do wielkiej fotografii to jest ok. Link Zgłoś