Gość: juh IP: *.henet.pl 23.04.08, 22:05 Mam kilka utworów zapisanych w formacie mpc. Żaden z odtwarzaczy (winap, WMP itp.) nie chce ich odtwarzać Czy da się z tym coś zrobić aby posłuchać lub przerobić na mp3??? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: abc sorry! IP: *.henet.pl 23.04.08, 22:07 Jako autora wpisu wybrałem jakieś przypadkowe litery z klawiatury i dopiero po dodaniu zauważyłem co one znaczą czytane od końca:) Przepraszam:) Link Zgłoś
Gość: ort Re: sorry! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 22:15 Wpisz sobie do google'a frazę - Winamp .mpc i wyskoczą Ci linki do pluginów. Na przyszłość: wyszukiwarka nie gryzie. Link Zgłoś
Gość: ort Re: sorry! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 22:17 A tak poza tym to jesli chodzi o playery, którym nie straszne żadne formaty to polecam www.foobar2000.org/ Link Zgłoś
dx771 Re: sorry! 23.04.08, 22:20 Gość portalu: ort napisał(a): > Wpisz sobie do google'a frazę - Winamp .mpc i wyskoczą Ci linki do pluginów. > Na przyszłość: wyszukiwarka nie gryzie. Dzięki ale ja takich rzeczy nie wiem co to pluginy itp. więc pytam. S próbuję porady. Link Zgłoś
Gość: ort Re: sorry! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 22:24 plugin to taki dodatek do programu, który udostępni dodatkowe opcje. W tym przypadku, umożliwi Winampowi odtwarzanie formatu .mpc Link Zgłoś
Gość: o2 Re: Działa! IP: *.acn.waw.pl 23.04.08, 22:27 Co to znaczy "słuchać na mp3"? Na odtwarzaczu mp3? Link Zgłoś
Gość: ort Re: Działa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 22:28 mp3 to format. Jesli chodzi Ci o to jak odtwarzać .mpc na przenośnym odtwarzaczu to się nie da bez konwersji na format .mp3 Link Zgłoś
Gość: abc Re: Działa! IP: *.henet.pl 23.04.08, 22:31 No tak - domyślam się ze trzeba przerobić na format mp3, ale nie wiem jak. Link Zgłoś
Gość: ort Re: Działa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 22:37 Poszukać programu, który zrobi to za Ciebie. Znowu kłania się Pan Google, tym razem proponowałbym frazę - Konwersja mpc mp3 Link Zgłoś
Gość: abc Re: Działa! IP: *.henet.pl 23.04.08, 22:42 Jeszcze raz dzięki. Nie bez kozery to forum uznaje za najlepsze z tych po których się poruszam:) Drugie dobre to to: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26140 Uratowało mi zdrowie a może i życie. Pozdrawiam. DX Link Zgłoś
singielek1 Konvertery. 24.04.08, 07:40 Poszukaj w necie i ściągnij np. dBpowerAMP Music Converter + (Codec ape-ogg-snd-aif-aiff-aifc-flac- fla-ra-ram-rm-wma-asf-wmv-mpc-mp+-mpp) jest tam taki plik: dBpowerAMP-codec-[Formats .mpc, .mp+, .mpp].exe Link Zgłoś