Dodaj do ulubionych

Problem z antywirusem AVG

IP: *.n.INTELINK.pl 24.04.08, 21:03
Mam prawidlowo skonfigurowane konta pocztowe w LAN. Dotąd uzywałem
antywirusa AVG free 7.5 i poczta działała bez zarzutu. Dzisiaj przeinstalowałem go na nową wersję AVG free 8,00 i wystapił od razu kłopot.Program ma w skanerze poczty trzy pozycje:
-
scan incoming messages
scan outgoing messages
display notofication icon while e-mail being scanned
-
z ktorych pierwsza i trzecia jest odhaczona domyślnie.
Ale nie mozna poczty ani odebrać ani tez wysłać.
WYswietla się komunikat:
Serwer zwrócił błąd. Konto: 'pop3.fordon.intelink.pl', Serwer: 'pop3.fordon.intelink.pl',
Protokół: POP3, Odpowiedź serwera: '-ERR AVG POP3 Proxy Server: Cannot connect to the mail server!',
Port: 110, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd serwera: 0x800CCC90,
Numer błędu: 0x800CCC90
-
Dopiero wyłaczenie wszystkich funcji pozwala na prawidlowe dzialanie poczty,ale wtedy jest ona bez ochrony.Jak to zagadnienie opanować.;P
Moze ktos spotkał się z tym problemem.Nowa wersja programu AVG wyglada b,solidnie..ale cos dziala na tak..
Z gory dzięki za uwagi.
Obserwuj wątek
    • Gość: a.s.s. Re: Problem z antywirusem AVG IP: *.dip.t-dialin.net 24.04.08, 21:09
      Wykup pelna wersje to bedzie dzialac.
      • Gość: vestek Re: Problem z antywirusem AVG IP: *.n.INTELINK.pl 24.04.08, 21:39
        Gość portalu: a.s.s. napisał(a):

> Wykup pelna wersje to bedzie dzialac.
        -
        Daruj sobie takie uwagi.Podaję Ci link abys się przekonał ze nie wiesz co mowisz..
        dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=425&AVG+AntiVirus+Free+Edition+8.0.100a1295
        • Gość: vestek Re: Problem z antywirusem AVG IP: *.n.INTELINK.pl 24.04.08, 22:27
          Program ma w ustawieniach szczegołowych podane inne porty poczty
          niz standardowe 25 i 110.Ponadto musiałem w stmp..podac serwer dostawcy..Pocztę uruchomilem..ale update szwankuje...a działało;P
          Cos trzeba jeszcze ustawic;P
          • Gość: a.s.s. Re: Problem z antywirusem AVG IP: *.dip.t-dialin.net 24.04.08, 23:10
            Daruj moze sobie poczte bo jak na darmowy to wystarczy Ci.
            Skanowanie poczty to chyba "moze" bedzie robil.
            Skanowaniem poczty zajmuja sie antywirusy tylko platne.
            • m.gregor Re: Problem z antywirusem AVG 24.04.08, 23:59
              Boze...ASS...Co Ty za przeproszeniem pierd....?
          • Gość: partyzant Re: Problem z antywirusem AVG IP: *.chello.pl 01.05.08, 20:28
            Kurczę, u mnie wyskakuje błąd przy updacie nowych sygnatur wirusów... Co poradzić?
    • flo05 Re: Problem z antywirusem AVG 02.05.08, 02:35

Gość portalu: vestek napisał(a): ......

Może w linku poniżej coś znajdziesz

www.avgpolska.pl/art,id,110.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka