Gość: ola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 12:04 czy ktos wie jaki tytul i kto wykonuje te piosenke ktora spiewala Marysia we wtorkowym odcinku razem z doktorkiem gdy w przychodni nie bylo swiatla? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: M-jak Milosć piosenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 14:02 pomozcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: M-jak Milosć piosenka IP: *.devs.futuro.pl 22.01.05, 14:28 Jestem kobietą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oś Re: M-jak Milosć piosenka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.01.05, 14:39 Moze to Wolna Grupa Bukowina albo Pod Budatakie klimaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: M-jak Milosć piosenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 15:01 w kazdym razie niezle go...no byla ta piosenka, a glos jeszcze wieksze...szambo mozna by powiedziec. popiskiwanie zdychającej myszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: M-jak Milosć piosenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 15:27 To samo pytanie już zadałem na forum i otrzymałem nastepującą odpowiedź: "Ta piosenka to "Na opuszkach twoich dłoni" Elżbiety Adamiak. Bardzo mało znana w istocie..." Pozdr. Ciekawe czy autorom przypadną tantiemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupcia Re: M-jak Milosć piosenka IP: *.aster.pl 22.01.05, 17:27 To teraz powiem Wam ciekawostkę: Pamiętacie, onegdaj Formacja Nieżywych Schabuff nagrała piosenkę "Chciałabym". Refren tego utworu śpiewa kobieta... Santa Maria właśnie. Dawno to już było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: M-jak Milosć piosenka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 18:29 chyba nikogo nie zaskoczylas, dawno temu bylo to juz na forum omawiane Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawa20 Re: M-jak Milosć piosenka 23.01.05, 09:13 A może ma ktoś tekst tego kawałka?? bede wdzieczna za zamieszczenie go tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deczko Re: M-jak Milosć piosenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 09:18 Ja przed deszczem w dłonie schowam Ja cię w słońcu ukołyszę Tak byś była tylko moja Tak spokojna jak najciszej Pocałuję Dłońmi swymi cię ogrzeję W palce moje cię ubiorę Będziesz miała swoje dłonie Tak cichutko tak spokojnie Zamyślone Na poduszkach moich dłoni Usta kładziesz takie senne Spójrz, to nasza miłość Tak ciepło, tak niesennie Malowana Odpowiedz Link Zgłoś
lisa_simpson Re: M-jak Milosć piosenka 23.01.05, 20:51 I tak najlepsza w tym wszystkim była mina żony Batmana...Istny majstersztyk ;) Piosenka całkiem ładna... Gorzej z wykonaniem... Odpowiedz Link Zgłoś