mikrix 09.05.08, 11:15 Posiadam Mio moov 360 i jestem z niego bardzo zadowolona. Super sprzecik, a duzy ekran jest ogromna zaleta... no i tak jak w artykule trasy faktycznie wyznacza sie intuicyjnie. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Donio Premiera Mio Moov na CeBIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 19:13 Genialny gps. Czytalem o nim sporo artykulow, ktore zachecily mnie do kupna. Jest naprawde prosciutki w obsludze no i co najwazniejsze niezawodny. Link Zgłoś
mikrix Re: Premiera Mio Moov na CeBIT 13.05.08, 11:17 Tak samo jak ja. Ostatnio mialam korzystac z jakiejs nawigacji TomToma ni i tam wyznaczenie trasy (przynajmniej dla mnie) bylo horrorem. W Mio jest to dziecinnie proste. Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: Premiera Mio Moov na CeBIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 22:40 Przez jakis czas korzystalem z TomToma i nie bylem z niego zadowolony. Faktycznie w Mio trasy wyznacza sie w duzo prostszy sposob no i czas laczenia rowniez jest nieporownywalny. Link Zgłoś
Gość: Karmin Premiera Mio Moov na CeBIT IP: *.aster.pl 18.05.08, 20:37 Ja również mam i nawet już pobawiłem się troszeczkę.Brak jest typowych dla takich zabaweczek bajerów ale producent skupił się przede wszystkim na nawigacji, a nie funkcjach multimedialnych. Dostawcą danych mapowych na Polskę jest emapa. Bardzo zgrabny soft. Link Zgłoś
Gość: Marcinek Re: Premiera Mio Moov na CeBIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 20:56 A jak jest z pokryciem? Slyszalem rozne opinie o tej mapie wiec jestem ciekaw jak jest u Ciebie? Link Zgłoś
kapitan.bomba Re: Premiera Mio Moov na CeBIT 18.05.08, 23:45 Ja mam moov 200 i pokrycie jest calkiem spoko. Jak na razie nie mialem klopotow z dojechaniem do celu :) Link Zgłoś
Gość: Mateoni Re: Premiera Mio Moov na CeBIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 11:03 U mnie w 330 mapy dzialaja koncertowo ;) ...mialem okazje jezdzic w Belgii i tam tez nie mialem zadnych problemow. Takze nie ma sie co martwic, ze gdzies sie nie dojedzie. Link Zgłoś
kapitan.bomba Re: Premiera Mio Moov na CeBIT 19.05.08, 22:01 Ja co prawda nie bylem w Belgii a w Czechach i tez nie mialem problemow, a poza tym nie mialem problemow z wpisywaniem nazw miejscowosci w czym pomogla mi klawiatura fonetyczna. Link Zgłoś
Gość: Felix Re: Premiera Mio Moov na CeBIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 01:01 Hej! Dla mnie seria moov jest lepsza niz wszystkie te tomtomy, asusy itp. Smiga, az milo, nic sie nie zacina, laczy sie niemal od razu no i co dla wielu jest dosc istotne, cena nie odstrasza. Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Premiera Mio Moov na CeBIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 21:15 Wiem o czym mowisz, bo sam uzywalem asusa i moje odczucia co do jego dzialania byly mieszane. Dopiero po przesiadce na moov 360 widze jak powinna dzialac nawigacja. Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Premiera Mio Moov na CeBIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 23:17 Miomapa w niczym nie ustepuje Automapie. Moim skoromnym ;) zdaniem pokrycie jest bardzo duze. Do tej pory nie mialem jakis wiekszych problemow. Wiadomo, ze nie ma rzeczy idealnych, ale ta mapa spisuje sie naprawde niezle. Link Zgłoś
maximaximaximaxi Re: Premiera Mio Moov na CeBIT 24.05.08, 23:06 Nawet jesli ma jeszcze jakieś drobne niedociagnięcia to mam nadzieję, że znikną one przy kolejnej aktualizacji. A jeśli chodzi o mapę Europy to jest naprawdę bardzo dokładna! Link Zgłoś
Gość: Chmielak Re: Premiera Mio Moov na CeBIT IP: *.subscribers.sferia.net 25.05.08, 20:20 Wiadomo, idealow nie ma ;) tak samo jest w tym przypadku, co nie oznacza, ze jest zle. Wrecz przeciwnie. Jestem milo zaskoczony nowymi mapami, mysle, ze sporo sie zmienilo w stosunku do poprzednich. Link Zgłoś
maximaximaximaxi Re: Premiera Mio Moov na CeBIT 25.05.08, 21:38 Jeśli chodzi o dokładność mapy to jest ona porównywalna z mapami z urządzeń z serii C, dostawca danych mapowych na Polskę to emapa Link Zgłoś
Gość: Boniek Re: Premiera Mio Moov na CeBIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 15:15 Nie mam absolutnie zadnych zastrzezen co do dokladnosci map. Najnowsza wersja MioMap dobrze sie sprawdza i jak to sie mowi ani razu nie wyprowadzila mnie na manowce :) Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: Premiera Mio Moov na CeBIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 22:22 Faktycznie mapy dzialaja calkiem niezle. A tak z innej beczki to bardzo podoba mi sie nowy interfejs taki troche w stylu google ;) Link Zgłoś
Gość: Kaprys Re: Premiera Mio Moov na CeBIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 11:42 No i bardzo dobrze postapil, niecierpie sprzetow napchanych jakimis badziwiami, ktore tylko spowolniaja dzialanie docelowe. W Mio na szczescie wykluczyli takie rozwiazanie. Link Zgłoś
Gość: Benny Re: Premiera Mio Moov na CeBIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 21:47 Co do softu to jego najnowsza wersje faktycznie mozna uznac za calkiem udana. Calosc dziala bardzo przyjemnie i robi dosc dobre wrazenie. W ostatnim czasie mialem mozliwosc testowania roznych nawigacji z ktorych Mio uwazam za zdecydowana czolowke. Link Zgłoś
Gość: Pinia Re: Premiera Mio Moov na CeBIT IP: *.chello.pl 30.05.08, 13:16 Doskonałe są te różne opcje nawigacyjne, nawigacja głosowa manewr po manewrze, proste identyfikowanie i dodawanie punktów przejazdowych, widok kierunków ruchu na ulicach... Link Zgłoś
Gość: FFM Re: Premiera Mio Moov na CeBIT IP: *.chello.pl 03.06.08, 00:37 nie słyszałem,żeby ktoś wspominał o funkcji NavPix a to świetna zabawa! sciaga sie z netu zdjecia z roznych miejsc swiata, te zawieraja wspolrzedne i jednym klikniecie mozna wyznaczyc sobie do nich trase! Link Zgłoś
Gość: Endi Re: Premiera Mio Moov na CeBIT IP: *.subscribers.sferia.net 06.06.08, 23:15 Masz racje. Ja juz przed zakupem szczegolowo wypytalem na czym to polega i byla to pierwsza opcja od ktorej zaczalem przygode z moim gpsem :)Dziala rewelacyjnie! Link Zgłoś
Gość: Loyd Premiera Mio Moov na CeBIT IP: 77.223.230.* 13.06.08, 23:39 Witam. Po przeczytaniu waszych opinii chce zakupic mio 330 lub 360. Prosze o opinie ktora z nawigacji wybrac i czy warto placic wiecej za 360. Jak wyglada sprawa z akualizacja map? Link Zgłoś
Gość: Ziarno Re: Premiera Mio Moov na CeBIT IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.08, 22:47 360 jest ciutkę bogatszy, mnie osobiści wystarcza 330 i to z mapami dla 13 a nie 38 krajów Europy. Ja wybierałem pomiędzy 200 a 330 i wziąłem 330 bo ma większy wyświetlacz. Myślę, że to optymalny model. Link Zgłoś
Gość: Labo Re: Premiera Mio Moov na CeBIT IP: *.subscribers.sferia.net 06.07.08, 20:30 Mi w sumie zalezalo na 38 mapach wiec w moim przypadku optymalnym modelem byla 360 :) Moje odczucia sa bardzo pozytywne. Mialem okazje przejechac z ta nawigacja troche europy i musze przyznac, ze zdala egzamin :) Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Premiera Mio Moov na CeBIT IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.08, 13:36 Ale 330 też masz w wersji z mapami na 38 krajów. Modele 330 i 360 różnią się tym, że 330 ma bluetootha do transferu danych a 360 można urzywać jako zestawu głośnomówiącego. Pozostałe parametry mają takie same. Link Zgłoś
Gość: Elizka Re: Premiera Mio Moov na CeBIT IP: *.hsd1.wv.comcast.net 17.07.08, 18:34 Ja tak samo jak kolezanka posiadam model 360 :) Teraz skonczyly sie moje problemy z notorycznym myleniem tras ;) Obsluga nie sprawia mi zadnych problemow tak wiec jestem w pelni zadowolona ze swojego wyboru. Link Zgłoś