Gość: luk IP: *.cust.tele2.pl 09.05.08, 18:41 Witam,Mam internet tele2 zeby ominac limit rapidshare musze restartowac modem i odczekac ok 5min, Czy sa jakies programy zeby zmienilo ip bez restartu modemu? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Niemowle Neostrady Re: Zmienne IP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 10:43 Gość portalu: luk napisał(a): > Witam,Mam internet tele2 zeby ominac limit rapidshare... Ciesz się, że te twoje IP w końcu się zmienia. :) Jakbyś miał IP przypisane na stałe to dopiero bylaby zabawa z plikami z Rapidshare - rok, dwa sciągania, albo...kupienie konta. Moja Neostrada zmienia IP za każdym razem jak się na nowo łącze z internetem więc nie muszę czekać 5 minut na inne IP - mam je od razu. Tak to ma ta Neostrada na którą każdy narzeka - a najwięcej ci co jej nigdy nie używali i w ogóle to internet mają dość krótko. :) Link Zgłoś
Gość: luk Re: Zmienne IP IP: *.cust.tele2.pl 10.05.08, 11:38 W neostradzie wystarczy ze klikniesz na polaczenie rozlaczysz i na nowo sie polaczysz to wszystko.ja musze restartowac modem wyciagnac z wtyczki,Chodzi mi o to czy jest jakis program ktory ulatwi prace Link Zgłoś
manhu Re: Zmienne IP 10.05.08, 14:50 Niech zgadnę: Internet Explorer?:) Nie wiem co to za modem i czy przypadkiem nie masz tele2 na kablach TP z "modemem":) ST546, tak czy inaczej zwykle wystarczy wejść do "modemu" przez www i rozłączyć i połączyć w opcjach. Link Zgłoś