Dodaj do ulubionych

program lupa,jak wylaczyc z windows?

IP: *.nsm.pl 24.05.08, 20:13
właczyłem dla zabawy, a teraz nie mogę odkręcic;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Forumowicz Re: program lupa,jak wylaczyc z windows? IP: *.lexell.com.pl 25.05.08, 01:15
      a wyszukiwarka to do czego służy?????????? klawisz windows+U
      • Gość: Zbigniew Re: program lupa,jak wylaczyc z windows? IP: *.nsm.pl 25.05.08, 18:25
        dzieki, ale nadal nie wiem, jak to wyłaczyć?;))
        • wyciszka Re: program lupa,jak wylaczyc z windows? 11.06.08, 23:22
          mam ten sam problem,
          szukalam wszędzie, ale piszą tylko jak uruchomić,
          cholerstwo jedno
          • Gość: Kolobos Re: program lupa,jak wylaczyc z windows? IP: *.escom.net.pl 12.06.08, 00:36
            Przeciez odpowiedz juz padala, macie az takie problemy z czytaniem? Nacisnij przycisk z logo windows oraz U i wylacz lupe.
            • Gość: Nagiszopen Re: program lupa,jak wylaczyc z windows? IP: *.range86-153.btcentralplus.com 17.06.08, 22:28
              hehe masakra to czytac ;-)
              • Gość: omg Re: program lupa,jak wylaczyc z windows? IP: *.telpol.net.pl 28.06.08, 14:12
                omg nierozumiecie że jak dacie klawisz win + U to wyłączycie tymczasowo (przy
                następnym uruchomieniu komputera pojawi się znowu na początku) a oni chcą na
                trwałe to usunąć...
            • Gość: kar Re: program lupa,jak wylaczyc z windows? IP: *.superkabel.de 12.11.13, 14:26
              Dobra -mondralinski
              Wlanczam ten twoj windows = U
              i co dalej ???
              co nacisnąć itd
              bo to co radzisz to jest tylko dla tak mądralińskich jak ty
              moze bys sie tak wysilił i jak krowie na granicy laikowi doradził
              • Gość: Kolobos Re: program lupa,jak wylaczyc z windows? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.13, 09:42
                Obawiam sie, ze bedziesz musial oddac komputer do serwisu. Samodzielne wylaczenie lupy znaczaco przekracza Twoje mozliwosci obslugi komputera jak i samodzielnego myslenia.

Po nacisnieciu win + U wystarczy zaznaczyc program lupa i nacisnac Zatrzymaj.

Lub: Start -> Wszystkie programy -> Akcesoria -> Ułatwienia dostępu -> Program Lupa wystarczy odznaczyc wszystkie opcje.
                • Gość: granda82 Re: program lupa,jak wylaczyc z windows? IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.09.14, 11:23
                  a nie prosciej od razu - logo windows + esc
                  • Gość: zulu Re: program lupa,jak wylaczyc z windows? IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.14, 08:00
                    zulu
                    1. Otwórz stronę Zwiększ widoczność zawartości ekranu, klikając przycisk Start, polecenie Panel sterowania, pozycję Ułatwienia dostępu i pozycję Centrum ułatwień dostępu, a następnie pozycję Zwiększ widoczność zawartości ekranu.
                    2. Wyczyść pole wyboru Włącz lupę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka