Gość: Zbigniew IP: *.nsm.pl 24.05.08, 20:13 właczyłem dla zabawy, a teraz nie mogę odkręcic;) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Forumowicz Re: program lupa,jak wylaczyc z windows? IP: *.lexell.com.pl 25.05.08, 01:15 a wyszukiwarka to do czego służy?????????? klawisz windows+U Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: program lupa,jak wylaczyc z windows? IP: *.nsm.pl 25.05.08, 18:25 dzieki, ale nadal nie wiem, jak to wyłaczyć?;)) Link Zgłoś
wyciszka Re: program lupa,jak wylaczyc z windows? 11.06.08, 23:22 mam ten sam problem, szukalam wszędzie, ale piszą tylko jak uruchomić, cholerstwo jedno Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: program lupa,jak wylaczyc z windows? IP: *.escom.net.pl 12.06.08, 00:36 Przeciez odpowiedz juz padala, macie az takie problemy z czytaniem? Nacisnij przycisk z logo windows oraz U i wylacz lupe. Link Zgłoś
Gość: Nagiszopen Re: program lupa,jak wylaczyc z windows? IP: *.range86-153.btcentralplus.com 17.06.08, 22:28 hehe masakra to czytac ;-) Link Zgłoś
Gość: omg Re: program lupa,jak wylaczyc z windows? IP: *.telpol.net.pl 28.06.08, 14:12 omg nierozumiecie że jak dacie klawisz win + U to wyłączycie tymczasowo (przy następnym uruchomieniu komputera pojawi się znowu na początku) a oni chcą na trwałe to usunąć... Link Zgłoś
Gość: kar Re: program lupa,jak wylaczyc z windows? IP: *.superkabel.de 12.11.13, 14:26 Dobra -mondralinski Wlanczam ten twoj windows = U i co dalej ??? co nacisnąć itd bo to co radzisz to jest tylko dla tak mądralińskich jak ty moze bys sie tak wysilił i jak krowie na granicy laikowi doradził Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: program lupa,jak wylaczyc z windows? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.13, 09:42 Obawiam sie, ze bedziesz musial oddac komputer do serwisu. Samodzielne wylaczenie lupy znaczaco przekracza Twoje mozliwosci obslugi komputera jak i samodzielnego myslenia. Po nacisnieciu win + U wystarczy zaznaczyc program lupa i nacisnac Zatrzymaj. Lub: Start -> Wszystkie programy -> Akcesoria -> Ułatwienia dostępu -> Program Lupa wystarczy odznaczyc wszystkie opcje. Link Zgłoś
Gość: granda82 Re: program lupa,jak wylaczyc z windows? IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.09.14, 11:23 a nie prosciej od razu - logo windows + esc Link Zgłoś
Gość: zulu Re: program lupa,jak wylaczyc z windows? IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.14, 08:00 zulu 1. Otwórz stronę Zwiększ widoczność zawartości ekranu, klikając przycisk Start, polecenie Panel sterowania, pozycję Ułatwienia dostępu i pozycję Centrum ułatwień dostępu, a następnie pozycję Zwiększ widoczność zawartości ekranu. 2. Wyczyść pole wyboru Włącz lupę. Link Zgłoś