Dodaj do ulubionych

pilnie potrezbuje argumentow

31.07.12, 18:54
wykazujacych ze robienie zdradzajacemu kochankowi obciachu u rodziny i znajomych w ramach zemsty jest zle, Zle, ZLE!
moja najlepsze przyjaciolka ma takie plany i za cholere nie moje jej przekonac ze takie zachowanie to najgorsza glupota i ze jedyne co powinna zrobic to uniesc glowe i IGNOROWAC!!!!!
oczywisty argument ze kochanek moze nabazgrac jej w zyciowrysie wydzwaniajac po jej rodzinie (z prawie ex-mezem wlacznie) jakos nie robi na niej wrazenia...

sugestie prosze!
Obserwuj wątek
    • sid_sid Re: pilnie potrezbuje argumentow 31.07.12, 19:05
      Szczerze mówiąc ciężko o argumenty, bo to trochę tak, jakbyś miała argumentować, że nieładnie jest dłubać w nosie.
    • gyubal_wahazar Re: pilnie potrezbuje argumentow 31.07.12, 19:05
      Jak twoje dotychczasowe nie trafiły, to może warto uniesc glowe i IGNOROWAC!!!!!
    • policjawkrainieczarow Re: pilnie potrezbuje argumentow 31.07.12, 19:06
      ze robienie obciachu lub jakakolwiek inna forma zemsty jest jak napisanie sobie na czole "wciąż mi na tym bucu dzwoncym zależy", czy to o to jej chodzi, żeby mu dac satysfakcję?
    • six_a Re: pilnie potrezbuje argumentow 31.07.12, 19:09
      kochanek ją zdradza?
      wyższa szkoła jazdy
      zdaje się
      ;)
      • przeciez.wiem Re: pilnie potrezbuje argumentow 31.07.12, 19:32
        Z żoną zapewne, śfinia ;).
        • sid_sid Re: pilnie potrezbuje argumentow 31.07.12, 19:33
          :D
      • long.live.revolution Re: pilnie potrezbuje argumentow 31.07.12, 19:35
        > kochanek ją zdradza?

https://i.imgur.com/zPlIX.jpg
      • maly.jasio tesz tak mysle. 31.07.12, 20:38
        monsz to zdradzac nie powinien.
        ale kochanek do hollery - to zdradzac ma chyba jednak prawo?

- chocby na uczcziwej zasadzie wzajemnosci.
        • six_a Re: tesz tak mysle. 31.07.12, 21:27
          powiedział, co wiedział;)
          a co u żony?
          • maly.jasio Re: tesz tak mysle. 31.07.12, 22:12
            six_a napisała:
            > powiedział, co wiedział;)
            > a co u żony?

a dziekuje.
            nie viem.
            ryby lowie.
            reszte sprawdze jutro.
    • happy_time Re: pilnie potrezbuje argumentow 31.07.12, 19:30
      > oczywisty argument ze kochanek moze nabazgrac jej w zyciowrysie wydzwaniajac po
      > jej rodzinie (z prawie ex-mezem wlacznie) jakos nie robi na niej wrazenia...

Haha. Lepiej jak zrobi to sama. Wtedy na pewno nikt się nie dowie ;)
    • bibe08 Re: pilnie potrezbuje argumentow 31.07.12, 19:31
      Myśli jak dziecko a przecież jest dorosła. Jęli zrobi tak jak mówi poniesie konsekwencje swoich działań. A Ty nie jesteś jej rodzicem ani opiekunem prawnym.
    • obecna Re: pilnie potrezbuje argumentow 31.07.12, 19:43
      Niech sobie poszuka innego kochanka... a temu PAPA!

Robienie HALO z jej strony jest zniżaniem się do jego poziomu, niech gościu spada na drzewo i nawet niech nie patrzy w jego strone!
    • lonely.stoner Re: pilnie potrezbuje argumentow 31.07.12, 20:36
      e tam zle od razu- ja bym z kolezanka usiadla i obmyslila genialny plan zemsty na niewiernym kochanku :) wykaz sie kreatywnoscia! poza tym robienie obciachu i rodziny i znajomych jest malo rentowne, zeby sie naprawde wkurzyl i odczul to trzeba troche wyrafinowania i dobrego planowania, robienie obciachu u rodziny moze przyniesc tylko obciach twojej kolezance, ewentualnie powiedza ze jest jakas stuknieta wariatka, i tyle.
    • kobieta.kierowca.bombowca Re: pilnie potrezbuje argumentow 31.07.12, 21:32
      Ja bym poradziła zdradzić kochanka i niech mu pójdzie w pięty.
      • my_favourite_axe Re: pilnie potrezbuje argumentow 31.07.12, 21:44
        kobieta.kierowca.bombowca napisała:

> Ja bym poradziła zdradzić kochanka i niech mu pójdzie w pięty.

najlepiej zdradzić go z tą osobą, z którą kochanek ją nikczemnie zdradził, o!
      • przeciez.wiem Re: pilnie potrezbuje argumentow 31.07.12, 21:56
        Z mężem, oczywiście :D.
        • donnaanna Re: pilnie potrezbuje argumentow 31.07.12, 22:22
          tak, tak, zgadzam sie z wami wszystkimi - kreynka, kochanek ma prawo, sama sie poniza, itp itd, tez bym sie pewnie smiala. tyle ze kochanka mozna zostawic a najlepszej przyjaciolki nie.

od dwoch dni spedzam srednio 30 minut w kazdej godzinie na telefoie powstrzymujac ja od robienia glupot, dziewczyna jest 2000 km ode mnie, w pelnej histerii i na zmiane skacze z okna i pedzi zatlukiwac kochanka i jego kochanke lomem!

no przeciez sobie nie daruje jak kretynka sie tak wyglupi a ja jej nie sprobuje pomoc :-(

za tych pare sugestii wspomnianych wyzej dziekuje - juz juz je stosowalam... bardzo was prosze o inne...
    • kora3 Proszę bardzo 31.07.12, 23:37
      - jak się ocknie bedzie sie wstydziła
      - wyrobi sobie opinię nie tylko u bliskich byłego
      - wykazuje brak godnosci i rozumu
      - poinformowane osoby bedą mieć w de jej gadkę
      - pokaze, ze nie razi sobie z sytuacją
      - nie radzi sobie z sytuacją
    • sabi989 Re: pilnie potrezbuje argumentow 07.08.12, 00:00
      Dziwna, uwikłana sytuacja to przede wszystkim. Były kochanek zdradza z inną. To za bardzo pokręcone, nawet jak na mnie.
      • donnaanna Re: pilnie potrezbuje argumentow 07.08.12, 13:09
        chyba sie rozplatalo w jedyny wlasciwy sposob - maz sie dowiedzial od niej, kochanke dostal w dupe. teraz siedzi i organizuje sie zeby dalej juz byc sama. kiedys byc moze przyjdzie czas na innego pana, nie uwiklanego w takie afery...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka