Gość: Serek IP: *.mysmart.ie 26.05.08, 20:44 Witam Posiadam Norton Internet Security 2oo8, ale jak robie security scan z ich strony to mi pokazuje ze nie mam zadnego antywirusa !!!! O co tutaj chodzi ? Ktos wie ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ala Re: Symantec Security Check IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.08, 07:35 niemożliwe to legalny NIS 2008? Link Zgłoś
Gość: Legalista Re: Symantec Security Check IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 07:42 Gość portalu: ala napisał(a): > niemożliwe > > to legalny NIS 2008? Jasne że LEGALNY ! Tak jak te wszystkie PHOTOSHOPy czy CORELe kosztujące tysiące i które każdy ma. Wszystko LEGALNE ! :) Link Zgłoś
lemari Re: Symantec Security Check 27.05.08, 09:44 skontaktuj się z pomocą techniczną, przy pomocy tego ich komunikatura okno programu>pomoc>kontakt Link Zgłoś
Gość: serek Re: Symantec Security Check IP: *.mysmart.ie 27.05.08, 15:33 Program jest legalny zakupiony w Irlandii (ale to nie ma znaczenia), symantec security check pokazuje ze nie ma antywirusa zainstalowanego, wiec to jest bez sensu. Link Zgłoś
lemari Re: Symantec Security Check 27.05.08, 18:36 www.symantec.com/pl/pl/home_homeoffice/support/cs/contact_cs.jsp użyj przeglądarki IE Link Zgłoś
Gość: Sensor Re: Symantec Security Check IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 07:33 Gość portalu: serek napisał(a): > security check pokazuje ze nie ma antywirusa zainstalowanego, wiec to jest bez sensu. Tak to bez sensu...instalowanie programu, którego nie potrafi się używać. :) Link Zgłoś