Dodaj do ulubionych

szukam programu coś ala Mistrz Klawiatury...

21.09.03, 00:27
... ale po grecku!!!
Czy ktoś zna jakiś program do nauki bezwzrokowego pisania na klawiaturze po
grecku?! W Polsce mamy coś takiego jak Type lub Mistrz Klawiatury. Jesli ktos
zna taki program, proszę o nazwę lub namiary na www, gdzie moge znalezc
informacje o tym programie. Może ktoś wie gdzie mogę szukac takich informacji?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: cs Re: szukam programu coś ala Mistrz Klawiatury... IP: *.unknown.tele.dk 21.09.03, 01:24
      a moze lepiej spytac na greckim forum ?
      mysle, ze tam i tak wszyscy po angielsku mowia
      • elinida Re: szukam programu coś ala Mistrz Klawiatury... 21.09.03, 16:28
        tylko qrka wodna nie umie znalezc zadnego greckiego forum :D juz szukalam...
        nawet nie wiem jak sie okresla forum po angielsku, wiec nie wiem czego szukac
        na ew. stronach greckich po angielsku :)
        • Gość: maciejka Re: szukam programu coś ala Mistrz Klawiatury... IP: 194.200.70.* 22.09.03, 11:34
          Mieszkasz w Grecji? Mam taki programiki. Podaj namiary to Ci go jakos przesle?
          A moze pame sto frapedaki mazi?
          • elinida Re: szukam programu coś ala Mistrz Klawiatury... 22.09.03, 18:17
            Gość portalu: maciejka napisał(a):

> Mieszkasz w Grecji? Mam taki programiki. Podaj namiary to Ci go jakos
            przesle?
            > A moze pame sto frapedaki mazi?

De meno stin Ellada :( distihos :(
            a programik zmieści się na skrzynke? elinida@gazeta.pl .
            parakalo poli, jesli nie sprawi to klopotu :)
            ps. den katalaweno 'frapedaki' :) czy to jest cos zwiazane z frape? :)~
            Xairetismata :)
            • Gość: maciejka Re: szukam programu coś ala Mistrz Klawiatury... IP: 194.200.70.* 23.09.03, 07:55
              Poszukam i wyle no i powodzenia.
              • elinida Re: szukam programu coś ala Mistrz Klawiatury... 23.09.03, 17:14
                Dzieki wielkie z gory :)
                • Gość: maciejka Re: szukam programu coś ala Mistrz Klawiatury... IP: 194.200.70.* 24.09.03, 08:34
                  Podziekujesz jak dostaniesz bo narazie nie moge znalesc
                  • Gość: maciejka Re: szukam programu coś ala Mistrz Klawiatury... IP: 194.200.70.* 25.09.03, 17:01
                    wyslane
                    • elinida Re: szukam programu coś ala Mistrz Klawiatury... 25.09.03, 17:24
                      dziekuje :) cmok
    • apryczkowski Ale jeżeli umiesz pisać ca 300 z/m, to... 25.09.03, 20:33
      w ciągu 2-3 dni dojdziesz na dowolnej klawiaturze (bez dodatkowego programu do
      około 150 znaków na minutę).
      Tak nauczyłem się rosyjskiej klawiatury, chociaż rosyjskiego nie znam zbyt
      dobrze - ale była taka potrzeba.
      Najpierw narysowałem sobie klawiaturę ze znakami rosyjskimi i... przepisywałem
      kupioną w tym celu rosyjską gazetę. Teraz piszę po rosyjsku bezwzrokowo, ale
      gdyby ktoś zapytał gdzie znajduje się konkretny znak na klawiaturze, to bym nie
      wiedział.
      Andrzej
      • elinida Re: Ale jeżeli umiesz pisać ca 300 z/m, to... 25.09.03, 21:54
        moj udokumentowany rekord na maszynie to było ponad 328 zn/m ;)
        mistrz klawiatury kiedys mi wyrzucil stopien mistrzowski ponad 500 zn/m, ale
        nie wiem jak mi sie to udalo w granicach bledu zrobic :)
        Klawiaturka grecka na scianie juz wisi od dluzszego czasu, sama ją tworzyłam
        kiedys z greckiego układu klawiszy (teraz mam gotowe jpg skadinad), ale wole
        miec do pomocy takze ten programik :)
        Dziekuje za rady :)
        Pozdrawiam
      • Gość: maciejka greek keyboard IP: 194.200.70.* 26.09.03, 09:46
        Jak chcesz to Ci jeszcze klawiature wyle z greckimi krzaczkami ;o)
        /chyba gdzies mam w apotikach - kie nourio/
        Ale bedziesz musiala ladnie poprosic. ;o)))))
        • elinida proszem bardzo ladnie :) 26.09.03, 17:41

Kcem :) a jak to sie ladnie prosi???????? :)))) proszem baaaaaaaaaaaaaaaardzo
          bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo
          bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo
          bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo ładnie :o)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka