Dodaj do ulubionych

Marka Compaq?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 11:17
Czy znacie tę firmę? Gdybym pierwszy raz usłyszała nazwę to bym pomyślala,ze
to jakiś badziew, ale zaciekawił mnie fakt,że ta firma jest w sklepie vobis,
który kojarzył mi się raczej z lepszym-"firmowym" sprzętem. Czy ktoś miał do
czynienia z tą marką? Ceny mają przystępne,a jak z jakością produktów?
Obserwuj wątek
    • tiges_wiz Re: Marka Compaq? 04.08.08, 11:23
      handlowcy vobisa atakuja ....

a mi sie vobis kojarzy z kiepskimi drogimi komputerami
      • 3promile Re: Marka Compaq? 04.08.08, 11:32
        zaraz się pojawi ktoś z proline...
        • yrdylay Re: Marka Compaq? 10.08.08, 15:42
          ja mam compaq, ARMADA m700, P III 850mhz i 320 mb/ram i jeszcze ma 20 gb dysk twardy ;) trzeba przyznać że po za tym że wyrobiły się zawiasy w matrycy to twardy lapek ile on już przeszedł i nadal działa, jeżeli to ta firma i nic nie nie zmieniło to polecam...
    • Gość: Gość Re: Marka Compaq? IP: *.acn.waw.pl 04.08.08, 15:19
      > Czy znacie tę firmę? Gdybym pierwszy raz usłyszała nazwę to bym
      > pomyślala,ze to jakiś badziew, ale zaciekawił mnie fakt,że ta firma
      > jest w sklepie vobis, który kojarzył mi się raczej z
      > lepszym-"firmowym" sprzętem.

Czy naprawdę jesteś aż taką ignorantką, że nie słyszałaś o tym, że Compaq to
      jeden z największych producentów komputerów, działający od 1982 roku a przejętym
      przez HP w 2002r?
      • Gość: aanulka Re: Marka Compaq? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 14:36
        Nie za bardzo znam się na komputerach, a jedyne firmy jakie kojarze to
        HP,Toshiba,Acer i Dell. I te wiem że są dobre. Przepraszam jak kogoś uraziłam
        swoją niewiedzą, i wymieniając nazwę sklepu-akurat był o tym artykuł...Ja kupuję
        tylko w znanych salonach komputerowych bo po prostu się nie znam.Chyba to lepiej
        niż w hipermarkecie. Ta firma ma tanie laptopy a dużo złego słyszałam o accerach
        no a cenowo wychodzi podobnie, wiec chciałabym spytać o opinie kogoś kto spotkał
        się z marką Compaq..Bo jak wczesniej napisałam wydaje mi się podejrzana.
        • lunaglass Re: Marka Compaq? 11.08.08, 16:18
          > HP,Toshiba,Acer i Dell. I te wiem że są dobre. Przepraszam jak kogoś uraziłam
          OMG! Acer i dobre laptopy!? Z wymienionych dobra to jest Toshiba i część modeli
          HP. Acer i Dell to totalny low-end, Acer w dodatku nie ma serwisu w PL. Compaq
          to nic ciekawego. Nie zajmowałbym się tym. Polecam ASUS/Toshiba?Fujitsu-Siemens.
          Te ostatnie nie są już może tak dobre jak ASUS czy Toshiba, ale za to można
          powiedzieć wygrywają w kategorii Cena/Jakość.
      • Gość: aanulka Re: Marka Compaq? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 14:43
        > Czy naprawdę jesteś aż taką ignorantką, że nie słyszałaś o tym,<

Może wam się to wydaje dziwne ale nie każdy człowiek interesuje się
        komputerami..i śledzi każdy krok na rynku...Trochę tolerancji..a ciekawe czy
        ktoś wiedział o połączeniu marek Rossignol i Quiksilver w jeden koncern?
        Zapewniam,że jeśli nie to nie nazwę kogoś takiego ignorantem...A no i
        przepraszam za wymienienie nazw.
        • yrdylay Re: Marka Compaq? 10.08.08, 15:43
          ja mam compaq, ARMADA m700, P III 850mhz i 320 mb/ram i jeszcze ma 20 gb dysk twardy ;) trzeba przyznać że po za tym że wyrobiły się zawiasy w matrycy to twardy lapek ile on już przeszedł i nadal działa, jeżeli to ta firma i nic nie nie zmieniło to polecam..
        • dipolzg Re: Marka Compaq? 11.08.08, 16:54
          > > Czy naprawdę jesteś aż taką ignorantką, że nie słyszałaś o tym,<
          >
          > Może wam się to wydaje dziwne ale nie każdy człowiek interesuje się
          > komputerami..i śledzi każdy krok na rynku...Trochę tolerancji..a ciekawe czy
          > ktoś wiedział o połączeniu marek Rossignol i Quiksilver w jeden koncern?
          > Zapewniam,że jeśli nie to nie nazwę kogoś takiego ignorantem...A no i
          > przepraszam za wymienienie nazw.

Dokładnie. Komputeromaniacy tak już mają. Nie rozumieją też, że ktoś może np nie
          mieć czasu na bawienie się z Linuksem i wybiera Windowsa, bo on po prostu -
          działa :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka