Gość: Jola IP: 195.90.102.* 11.09.08, 16:50 Nie mogę znaleźć sterownika do kontrolera scsi i raid. Mam płytę główną Gigabyte GA-K8NE. Co to za sterownik? Proszę o pomoc gdyż nie potrafię sobie z tym poradzić i jak go mam zainstalować? Dziękuję Link Zgłoś Obserwuj wątek
itx Re: kontroler scsi i raid 11.09.08, 18:07 Jeżeli nie posiadasz dysków scsi ani nie korzystasz z macierzy dyskowych to tak na prawdę nie są Ci potrzebne takie sterowniki, znajdziesz je na stronie ... Gigabyte:) www.gigabyte.pl/products/mb/driver/ga-k8ne_1x.html Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: kontroler scsi i raid 11.09.08, 19:40 > Nie mogę znaleźć sterownika do kontrolera scsi i raid. Mam płytę > główną Gigabyte GA-K8NE Ta płyta nie mo kontrolera scsi. tiny.pl/8f6q pewnie dlatego nie możesz znaleźć sterownika do kontrolera scsi. Raid na tej plycie wykorzystuje dyski sata. sterowniki są tutaj tiny.pl/8f6x Link Zgłoś
Gość: Jola Re: kontroler scsi i raid IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.08, 13:24 Bardzo dziękuję, dziś dopiero będę mogła spróbować zainstalować sterownik. Pozdrawiam :) Link Zgłoś