krakus.mp Tak sobie pomyślałem... 19.11.03, 05:15 ...czy to nasze forum nie zyskałoby na popularności,gdyby dołączył do nas marceli?? Wiem,wiem.Macie dosyć jego monotematycznych wątków.Ale przecież nikt was nie zmusza do podejmowania z nim dyskusji.Powiem szczerze,że na starym forum (jeszcze przed podziałem)za sprawą takich postaci jak marceli czy dr.uid było ciekawie.Można się było pośmiać i czasem im nawtykać. Mnie oni nie wadzą. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
mrzagi01 marceli szpak- reload 19.11.03, 07:52 krakus.mp napisał: > ...czy to nasze forum nie zyskałoby na popularności,gdyby dołączył do nas > marceli?? > Wiem,wiem.Macie dosyć jego monotematycznych wątków.Ale przecież nikt was nie > zmusza do podejmowania z nim dyskusji.Powiem szczerze,że na starym forum > (jeszcze przed podziałem)za sprawą takich postaci jak marceli czy dr.uid było > ciekawie.Można się było pośmiać i czasem im nawtykać. > Mnie oni nie wadzą. > Pozdrawiam. prosze bardzo- szpaku sie przegrupowal i znow dziarsko atakuje na forum skoda. problem z marcelim nie polega na jego, wzgledem skody, radykalizmie, tylko ze jest w tym nudny. pozdr. Odpowiedz Link
sandwich1 Re: Tak sobie pomyślałem... 20.11.03, 08:38 Też tak uważam. Trochę spamu nie zaszkodzi, tak jak trochę wódeczki od czasu do czasu. Odpowiedz Link
remo29 Re: Bój się Marceli SZ!!! 19.11.03, 09:07 > Marceli SZ. jeździ zielonym Peugeotem 406. Już nie... :) Odpowiedz Link
darkle Re: Bój się Marceli SZ!!! 20.11.03, 07:39 To prawda, po podziale jest tego wszystkiego trochę za dużo. A Szpaka trochę brakuje. Nie chce mi się wchodzić specjalnie na forum skody czy czegoś innego, to niestety trochę trwa. (mam 4kb/s)więc aby poskakać trochę po różnych forach musiałbym siedzieć chyba cały dzień. Pozdr Odpowiedz Link