joasia8 15.10.03, 09:53 bardzo rposzę o pomoc dpstaję wiele maili z załącznikami (PPS)ale nie mogę ich otworzyc-skąd mam sobie sprawic taki programik,zeby moc to oglądac? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: soso Re: pytanie blondynki-PPS IP: *.lublin.mm.pl 15.10.03, 10:09 np. doinstaluj Power Point z pakietu Office. pzdr. Link Zgłoś
joasia8 Re: pytanie blondynki-PPS 15.10.03, 10:16 ja niestety-jak napisała-jestem blondynką i musze miec napisane wszystko DUZYMI LITERAMI-więc Twoja porada niewiele mi pomogła Link Zgłoś
Gość: K@rolin@ Re: pytanie blondynki-PPS IP: 80.48.41.* 15.10.03, 10:26 Teraz bedzie tlumaczenie łopatologiczne... :) Kupujesz [lub... kombinujesz sobie od jakiegos pomocnego znajomego] pakiet programów Microsoft Office. Wsadzasz płytkę do napędu i instalujesz Microsoft Powre Point. Jeżeli nie posiadasz wogole zadnych elementów Offica, to za jednym zamachem wrzucasz wszystko... Potem do woli cieszysz się efektem swojej pracy... :) Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: pytanie blondynki-PPS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.03, 10:34 download.microsoft.com/download/powerpoint2000/ppview97/2000/WIN98/EN-US/PPView97.exe Link Zgłoś
joasia8 Re: pytanie blondynki-PPS 15.10.03, 10:35 to jest komputer "słuzbowy"więc nie mam za bardzo kogo poprosic i taki pakiet,wszystko,czego potrzebuję do pracy to jest ale dziękuję za dobre chęci a nie mogę tego jakos z internetu .... Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy NOWSZA WERSJA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.03, 10:36 download.microsoft.com/download/1/a/9/1a9edeaf-bfae-4513-a912-898fbabe9546/PPVIEWER.EXE Link Zgłoś
joasia8 Re: pytanie blondynki-PPS 15.10.03, 11:33 mam!serdecznie dziekuję ale-jak otwieram te załączniki to nagle okazuje się,ze otwiera mi sie acrobat i i tak nie moge zobaczyc tych pps-ow ale nie bede was juz meczyła pytaniami co jest nie tak-bo się wstydzę... Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: pytanie blondynki-PPS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.03, 12:01 Otwiera z Acrobata? A zainstalowałaś PPView? Jeśli zainstalowałaś i nie działa, to: Win XP Zapisz plik *.ppt np. na pulpicie, kliknij prawym przyciskiem myszy (w Win98 klikaj z wciśniętym shiftem), wybierz Otwórz za pomocą -> Wybierz program (w Win98 Otwórz z...), wybierz Przeglądaj, wskaż (odszukaj) plik c:\Program Files\Microsoft Office\PowerPoint Viewer\pptview.exe, zaznacz Zawsze używaj... i wciśnij OK. To samo powtórz dla pliku pps. Link Zgłoś
Gość: edekzfabrykikredek Re: pytanie blondynki-PPS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 20:19 hihi ale słodkie "bo sie wstydze" ;)))) Link Zgłoś