IP: 195.136.36.* 15.10.03, 14:51
W Polsce gości nasz kochany ;-) Bill Gates.
W kinach wyświetlany jest film Kill Bill.
No, no ..............
Obserwuj wątek
    • Gość: dfg Re: Kill Bill IP: *.radio.com.pl 15.10.03, 17:07
      MAM JUŻ DOŚĆ TEGO PIEPRZENIA, ŻE GATES JEST DIABŁEM WCIELONYM. ROZDAJ ĆWOKU
      KILKADZIESIĄT MILIARDÓW DOLARÓW POTRZEBUJĄCYM, TO BĘDZIESZ SIĘ Z NIM RÓWNAŁ,
      BARANI ŁBIE.
      PRZYPOMINAM, ŻE TEN "CHOLERNY" GATES NIE WSPOMAGA NP. BADAŃ NAD AIDS (CO
      POWIĘKSZYŁO BY JEGO POPULARNOŚĆ) TYLKO NAD MALARIĄ.
      A TAK PRZY OKAZJI: NIE OKRADŁEŚ GO PRZYPADKIEM? MASZ LEGALNY SYSTEM?
      • Gość: jap Re: Kill Bill IP: *.aster.pl / *.acn.pl 15.10.03, 23:08
        Widzę, że nie tylko CapsLock ci się zaciął, ale w mózgu też jakaś klapka się
        przestawiła. Ja o filmie, a ty o pierdołach.
        A system mam legalny, wyobraź to sobie. OEM zresztą. Właśnie mi "dał ciała",
        przestał widzieć wszelkie drivery drukarek i odmawia zainstalowania na nowo.
        Czeka mnie pełna reinstalka. Pieniądze Billa mnie nie interesują, niech je
        sobie ma. Ale ja mam pod opieką sporo komputerów i mam już dość tych
        niedoróbek.
      • Gość: jap Re: Kill Bill IP: *.aster.pl / *.acn.pl 15.10.03, 23:17
        A jeszcze jedno. Testu na inteligencję to chyba nie zaliczyłeś. Na takich
        skojarzeniach ludzie sławę zdobywali. Słynne zdjęcie ze stanu wojennego pod
        kinem Moskwa (czołgi i plakat filmowy "Czas apokalipsy") obiegło całą prasę.
        Ja widziałem podobny plakat w Szczecinie: "Wejście smoka" też na tle czołgów.
        Teraz mamy plakaty "Kill Bill" - proste, niewinne skojarzenie. A podobno radio
        rozwija wyobraźnię ;-))
        • prawdziwy.tebe do polglowka japa 15.10.03, 23:41

Co do CL, to do takich tepych jak ty, trzeba wyrazniej, wiec stad CL. A co do skojarzenia, to czegos chyba nie rozumiesz. Moskwa byla zlem, Bill wspomaga charytatywnie wiele cennych incjatyw. Jestes zwyklym gnojem.
          • Gość: jap Re: do polglowka japa IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.10.03, 08:51
            Kolejny obrońca BG! Tylko strzelasz kulą w płot, bo ja się wcale nie czepiam
            BG! Ale skoro chcesz wyraźniej, odpowiem ci tak, jak kedyś do studentów
            powiedział pewien pułkownik: "Więcej kultury ty w d*** j***".
            Pozdrawiam serdecznie.
    • Gość: Marsellus W. Re: Kill Bill IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 23:21
      film sądząc po zajawce nie warty oglądania (brak grawitacji :)). Też mam OEM
      XP i jeżeli ten "produkt" jest stabilny (tak jak go reklamowano) to znaczy, że
      Bill jest kosmitą. ( w MIB był podobny :))
    • Gość: unlock Re: Kill Bill IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 00:12
      widziałem w kinie zajawkę tego filmu i jak zobaczyłem że thurman i tarantino to
      się ucieszyłem ale to co pokazują w tym trailerze już mnie mniej cieszy.
      dodatkowo, ponoć w stanach film nieźle zarobił, co już wydaje się mocno
      podejrzane, i jeszcze jedno to jest ponoć częśc pierwsza, a ja nie lubię żadnych
      kontynuacji już na poczatku. tyle o filmie. lekki niesmak, ale ..... i tak go
      zobaczę.
      biorąc pod uwagę że tytuł forum to komputery teraz wypowiem sie na temat billa
      gatesa;) Każdy normalny człowiek mysli o tym żeby polepszyć swój byt, a jedyny
      logiczny sposób na zrobienie tego to założenie własnego interesu. Jak się już ma
      ten interes to robi się wszystko żeby ugryźc jak największy kawałek tortu
      (rynku). nie rozumiem więc tego ciągłego pierdzielenia że on ma kasaę że jest
      złodziej itd. jego kasa bieże się (zostawiając na boku jego pracę, pomysłowość,
      zmysł organizacyjny i determinację) poniekąd z faktu że żaden kraj na świecie
      nie ma prawodastwa nadążającego za postępem technologicznym oraz z tego że
      zrobił pewną rzecz w odpowiednim czasie i w odpowiednim miejscu, a przecież
      miliony ludzi mogły zrobić to co on, bo przecież nie jest nadczłowiekiem i nie
      spadł z kosmosu, a więc mogli, ale nie zrobili i teraz ....krytykują.
      btw. ktoś tu napisał że win xp jest niestabilny - otóż myli się ten ktoś;)
      pozdrawiam.
      ----------------------------------------
      nie pracuje w microsofcie ani nie mam jego akcji;)
      na jedej z partycji mam zainstalowany Linux Libranet 2.8 (bardzo przyjemnny
      system, tylko co z moim Microtekiem 4800)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka