Gość: helmut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 14:27 Zamierzam kupić nową drukarkę i myślałem o HP 5550, ale nie wiem czy jest dobra. Jak nie to poleccie coś dobrego. Link Zgłoś Obserwuj wątek
monster Re: Drukarka HP 5550-czy jest dobra? 17.10.03, 21:10 Sam taką używam i polecam-jest cąłkiem niezła, nawet świetna!!!! Link Zgłoś
petelka Re: Drukarka HP 5550-czy jest dobra? 17.10.03, 21:17 Kolega ma taką w pracy, ja w domu; ani on ani ja nie narzekamy. Link Zgłoś
Gość: Oko Re: Drukarka HP 5550-czy jest dobra? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 17.10.03, 22:54 Ja też mam tą drukarkę. Drukuje zajebiście szybko, nie zdążysz kartek wkładać. Zdjęcia na papierze TDK wychodzą jak byś sam je wywoływa. Tylko jest parę wad: - nie równo wsówa papier (wada wsówania kartki od spodu) - ma duży dolny margines jak na takiego typu drukarkę 1,17 cm (to jest naprawdę dużo) - ten pojemnik PHOTO to jest czarny z zastosowanie do zdjęć i nie ma, aż takiego efektu - głośna jak holer.... - no i oczywiście jak wrzucisz do worda obrazek powyżej kilku nastu MB to możesz go nie wydrukować (tak samo jak w przypadku laserówek HP) A tak wogóle to ujdzie, jeżeli chodzi o szybkość i jakość zdjęć na papierze błyszczącym i matowym TDK (gramatura 200-300 g/m2), inne firmy się nie nadają do tego miałem KODAKA, BASFA do dupy. A na HP papierze jeszcze nie próbowałem. Zorjentuj się jeszcze w Canonach, bo ja po zakupie nie chciałem sobie robić przykrości jak zobaczyłem ceny ich pojemników do cen pojemników HP. Pozdrawiam. Link Zgłoś