superkoralgol 30.10.08, 17:32 nie wiem czy to tutaj, ale proszę o poradę.. chciałaym kupić tani jakis dobry miałam wacoma ale za mały format i nie był zbyt szczegółowy... prosze o pomoc... Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: akodo moze pytaj na forum dla grafików? IP: *.chello.pl 03.11.08, 16:32 wacom dobra firma, moze wyzszy model po prostu. Link Zgłoś
Gość: zinn Ober Re: tablet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 18:14 superkoralgol napisała: > serio nikt tabletu nie posiada?:( Posiada ! Posiada ! Jak najbardziej posiada ! :) Ale jak czytam twoje wcześniejsze: > miałam wacoma ale za mały format i nie był zbyt szczegółowy... to już wiem, że kompletnie nie potrafisz korzystać z tabletu. :( Oczywiście, że tablet WACOM Bamboo a Intuos 3 to całkiem inne możliwości tabletu, ale zasada działania, czyli używania go jest identyczna. Jak twój WACOM był (jaki model ?) nieodpowiedni do twoich wymagań to kup droższy (lepszy) model. Sam tablet niczego nie narysuje choćby był najlepszej firmy. :) Link Zgłoś