jagoda85 01.12.08, 15:27 Mam problem pomóżcie. Mam nagrywarkę LG, oprogramowanie NeroStartSmart Essentials 7, nie działa przy programia Vista. Nic z tego nie wiem, przyznam, że nie jestem mocna w komputerach. Pomóżcie proszę. Link Zgłoś Obserwuj wątek
kalinowski11 Re: Problen z nagrywarką 01.12.08, 15:34 www.download.com/Ashampoo-Burning-Studio-Free/3000-2646_4-10776287.html?cdlPid=10903152 Polecam i pozdrawiam :) Link Zgłoś
jagoda85 Re: Problen z nagrywarką 01.12.08, 15:43 Dzięki, ale u mnie jest jeszcze jeden problem o którym nie wspomniałam. Nie chcę za bardzo "grzebać" w oprogramowaniu, bo mam jeszcze komputer na gwarancji i jeśli wgrali mi jakieś oprogramowanie, które nie współpracuje z Vistą, to lecę w dym, żeby mi to poprawili, dlatego ważna jest dla mnie informacja, czy to pracuje z vistą, bo chyba takim tumanem to nie jestem, żebym nie mogła obsłużyć nagrywarki, w poprzednim starym komputerze wszystko chodziło jak burza, a tutaj mam problem. Dziękuję za zainteresowanie. Link Zgłoś
oby.watel Re: Problen z nagrywarką 01.12.08, 15:55 Aż do tego stopnia nie chcesz grzebać, że nawet wolisz nie przeglądać żadnego pliku readme, czy innego i poszukać informacji z jakimi systemami operacyjnymi Twoje Nero współpracuje? To może spróbuj uruchomić przeglądarkę i wpisać adres www.nero.com. Tam pewnie znajdziesz jakieś informacje bez "grzebania w oprogramowaniu". Link Zgłoś
Gość: Francik Re: Problen z nagrywarką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 16:33 jagoda85 napisała: > Mam problem pomóżcie. Mam nagrywarkę LG, oprogramowanie > NeroStartSmart Essentials 7, nie działa przy programia Vista. A CO nie działa z tego pakietu NERO 7 ??? Wersja Essentials, którą ty masz i którą dodają za darmo do nagrywarek jest okrojona i nie wszystkie moduły pakietu NERO 7 działają. Co ci konkretnie nie działa ? Na VISTA ten pakiet NERO 7 doskonale u mnie działa i przyczyna na pewno nie leży w tym, że ta wersja NERO 7 nie działa z VISTA. Działa i to bezproblemowo. Link Zgłoś
jagoda85 Re: Problen z nagrywarką 01.12.08, 18:28 Wszystkim serdecznie dziękuję za pomoc. Po wielu próbach nagrywarka zaczęła działać. Nie wiem co się stało, ale teraz wszystko jest ok. Jeszcze raz dziękuję bardzo. Link Zgłoś