Gość: pikipi Re: Wymagania sprzętowe Windows 7 takie same, jak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 18:46 bedzie tak.... bedzie tak... jest jak jest jak kogos nie stac na ulepszenie kompa to po co go kupował? "Linux" co to jest - nic, przykro mi ale taka prawda linux to smiec nikomu nigdy nie potrzebny gry nie chodza wiekszosc programow tez nie wiec po co on nam? to prawie działa jak jedzenie jemy i sramy linux zalicza sie do papieru toaletowego xD Link Zgłoś
Gość: Gość: Staroświecki Re: Wymagania sprzętowe Windows 7 takie same, jak IP: *.ghnet.pl 03.01.10, 15:30 Windows 7 kopiuje pomysły z KDE Ubuntu. Mam na myśli wygląd. I wygląd będzie jedynie zachętą do kupna. Nie stać ich na nic swojego. Link Zgłoś
Gość: Pawlos Re: Wymagania sprzętowe Windows 7 takie same, jak IP: 83.238.48.* 15.01.10, 22:27 Widać Microsoft zaczyna produkować coraz większy bubel ciekawe jak będzie z następnym wydaniem Windows 8 i 9 ciekaw jestem jakie będą wtedy wymagania chyba kolosalnie spore skoro już wszyscy narzekają na 7 i Vistę, czy nie lepiej zacząć się rozglądać za Linuksem niż za Windowsem który zmusza nas wszystkich do wymiany nie tylko sprzętu jak i systemu za kolosalną cenę za jaką jesteśmy zmuszeni zapłacić, ja od dłuższego czasu przestawiłęm się z Windowsa na Linuxa i jakoś nie narzekam tylko go stale aktualizuje nie mam z nim jak narazie żadnych problemów a im coraz nowszy Linuks tym coraz mniej kłopotów z nowym jak i starszym sprzętem, wszystko rozponaje praktycznie sam nie ma konieczności wgrywania sterów tak jak w przypadku Windowsa, polecam też na porównanie OpenGL VS Directx znajdziecie na youtube . Uważam, że jeśli wszyscy ludzie korzystający do tej pory z Windowsa tymbardziej leciwego XP oraz Ci którzy jeszcze nie korzystali z Linuksa polecam go spróbować odczujecie wtedy zupełna inna różnicę, a po czasie jego użytkowania co nie którzy zrozumieją czym był dla nich Windows a czym jest Linuks w dzisiejszych czasach . Link Zgłoś
Gość: maciejz115 Re: Wymagania sprzętowe Windows 7 takie same, jak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.10, 12:57 Możesz wypisać listę wymagań a nie jakieś kazania piszesz Link Zgłoś
Gość: winDOwS 7 Re: Wymagania sprzętowe Windows 7 takie same, jak IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.10, 21:58 Zapraszam do pobierania pełnej wersji Windows 7 PL z key i crackiem - www.udostepnianie.fora.pl/windows-7-crack,5/windows-7-crack-aktywator-pl,4.html Link Zgłoś
Gość: 500 mhz Re: Wymagania sprzętowe Windows 7 takie same, jak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.10, 12:59 a u mnie na duronie 500 mhz 128 mb ramu i 16 mb gfrafy śmiga visssta a 7 nie testowałem ale z testiuje:)_ Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Wymagania sprzętowe Windows 7 takie same, jak IP: *.pikonet.pl 12.11.10, 05:10 Powiedzmy tak, niby 1GB RAMU. Miałem uszkodzony układ graficzny, XP instalował mi automatycznie do intel845 sterowniki... Zainstalowałem Win7 który przypuszczałem że nie będzie miał wbudowanego tego stera... I działał... Zaraz robię instalkę systemu na P4 2400, 1,5GB RAM, Grafice 128MB FX5200... Powiem coś jeśli chodzi o wolniejszy sprzęt (konfiguracja: P4. 2,4GHz, 512MB DDR333, GF FX5200 128MB) Wersji na takim systemie Windows 7 Home Basic, Starter nigdy nie istalować! Powinny działać szybciej, a bardziej zamulają sprzęt! Windows 7 Home Premium działał najlepiej. Teraz muszę pownownie zaintalować win7 bo mój XP nie obsługuje MobieMaker którego do pracy potrzebuje... Tak więc to może i są oficjalne wymagania, ale tak na prawdę są one mniejsze, i nie potrzeba aż tyle RAMu, pamięci grafiki aby komputer na Windows 7 funkcjonował. To są wymagania zalecane... Link Zgłoś