Gość: Ania IP: *.media4.pl 30.01.09, 18:28 Postanowiłam wrócić do smarkatych lat i pograć z SIMSy2 ;) Tylko co zrobić, żeby gra otwierała się w oknie zamiast na fulscreen? W opcjach gdy nie ma możliwości ustawienia tego. Znacie jakiś chytry myk? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: akodo Re: Okno zamiast fulscreen IP: *.chello.pl 30.01.09, 18:44 możesz spróbować nacisnąć jednocześnie lewy Alt+Enter ale nie każda gra da się uruchomić w oknie. A jaki jest sens uruchamiania gry w oknie mogę spytać? Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Okno zamiast fulscreen IP: *.media4.pl 30.01.09, 20:44 Nie działa :( Ale dzięki. A kiedyś była taka opcja w simsach, ale to chyba w jedynce :( A okno dlatego, że pracuję jako operator gg. W obecnej chwili klienci nie piszą non stop, nie piszą nawet co chwilę, ale jednak. No i jak ktoś napisze muszę minimalizować grę windowsowym guzikiem. Trwa to cale wieki, a już przywrócenie gry z paska totalnie mnie $&$^&%%*&^*&^. :( Link Zgłoś
Gość: akodo Re: Okno zamiast fulscreen IP: *.chello.pl 30.01.09, 21:13 zobacz jeszcze we właściwościach ikonki Link Zgłoś