Dodaj do ulubionych

Dokupione godziny - ile?

IP: *.telkonet.pl 12.01.07, 08:22
Witam
Ile kosztuje u was w miescie 1 wykupiona godzina?
Bo moj instruktor powiedzial ze 40 złoty...wydaje mi sie to troche za duzo
Obserwuj wątek
    • wisienka422 Re: Dokupione godziny - ile? 12.01.07, 08:38
      Hej ja jestem z Warszawy i u mnie w ośrodku godzina jazdy dodatkowej też
      kosztuje 40 zł.Rowniez jestem zdania że to troszke za dużo bo obliczająć to na
      30 godz które są w kursie bym za kurs musiała zapłacić dużo więcej.Także za
      dodatkowe sobie tyle liczą a ciekawe ile wychodzi godzina na kursie.Pozdrawiam
      • reivena Re: Dokupione godziny - ile? 12.01.07, 08:49
        U mnie kosztowało 30,00 zł.
    • Gość: orety Re: Dokupione godziny - ile? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 09:56
      Jeden egzamin (112 PLN + opłaty) = 3 gogdziny jazdy.
      Masz problem co wybrać?
      pozdr
    • Gość: hania Re: Dokupione godziny - ile? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 12:06
      U mnie 35zł
      • Gość: linia frontu Re: Dokupione godziny - ile? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 12:34
        Bodajże 30, ale jak biorę 10 na raz to mam zniżkę 25/h.
        • Gość: mirand@ Re: Dokupione godziny - ile? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 14:00
          a czy ktoś w ogóle wykupuje tyle godz. na raz? przecież za tą kasę można 2 egz
          opłacić
          • Gość: łort Re: Dokupione godziny - ile? IP: *.chello.pl 12.01.07, 14:39
            nie latwiej dogadac sie z instruktorem i kupic od niego nie od osrodka?
            • Gość: JarY Re: Dokupione godziny - ile? IP: *.telkonet.pl 12.01.07, 15:06
              Ja wlasnie z instruktorem gadalem i on powiedzial 40 zloty.
              • Gość: giorgio Re: Dokupione godziny - ile? IP: *.olesno.info.pl 12.01.07, 17:58
                U mnie tez 40 zl, a jestem z malego miasta [ok. 10000 mieszk.] Darmozjady i tyle. A najlepiej dla niego jak ktos kupuje h na luku. Zostawi cie na nim, sam pojedzie gdzies z innym kursantem i wroci po godzinie po 40zl. Dobrze, ze juz go nie musze ogladac ;]
                • Gość: łort Re: Dokupione godziny - ile? IP: *.chello.pl 12.01.07, 19:50
                  instruktor chce zarobic i trzeba odpowiednio go nakrecic sam ma mniej kasy jak
                  sie przez biuro zalatwia moze sie boja albo sa debilami
                  • Gość: instruktor Re: Dokupione godziny - ile? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 23:34
                    Nie rozumiem tego.Co to oznacza poza ośrodkiem.Większość ośrodków jest
                    prywatnych.Jest mi obojętne czy to jest kursant "rejsowy" czy dodatkowy.Na
                    dodatkowym nic więcej nie zarabiam.Dwaj instruktorzy ,którzy u mnie pracuja też
                    tyle biorą ,nie mogą mnie oszukać,bo na tym stracą.Ja płacę za samochody,paliwo
                    Z.U.S.itp.itp.
                    A na temat naszych zarobków...hm...legenda.Jeżdżę po 12 godz(wbrew ustawie) i
                    wcale takich kokosów nie mam.Nie zdajecie sobie sprawy ile kosztuje utrzymanie
                    osrodka,aut,placu man,sekretarki itp.
                    O wysiłku i ryzyku skromnie nie wspomnę.Nauczyciel w szkole pracuje 20 godz
                    tyg. i ma 2 miesiące urlopu.A my?
                    Bądzcie troszeczkę obiektywni.Za egzamin biorą 112zł i czasami jesteście 5min w
                    samochodzie.Ja biorę 35zł za godzinę.Skąd takie różnice?.Zastanawialiście się
                    nad tym?!
                    • Gość: Marysia Re: Dokupione godziny - ile? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 17:14
                      A na temat naszych zarobków...hm...legenda.Jeżdżę po 12 godz(wbrew ustawie) i
                      > wcale takich kokosów nie mam.Nie zdajecie sobie sprawy ile kosztuje
                      utrzymanie osrodka,aut,placu man,sekretarki itp.

Pan "Instruktor" ma rację. Samochody nie jeżdżą na wodę, koszty utrzymania oraz
                      pełne świadczenia też nie są groszowe. Ten kto uważa, że ceny są zbyt
                      wygórowane w danej autoszkole ma prawo szukać w innej, ale ogólnie ceny są
                      podobne. Zresztą normalne jest, że ceny wzrastają bo nikt nie będzie dokładał
                      do własnego interesu, kiedy wzrastają ceny paliwa, światła itd...
                      Wiem również, że nie tylko ten jeden "instruktor" wyrabia nadgodzinki, a to
                      wcale nie jest taka łatwa praca. Życzę więc dużo cierpliwości, miłych i
                      zdolnych kursantów oraz wysokich obrotów firmy wszystkim instruktorom!
                      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka