Dodaj do ulubionych

Znak.pl Ogłosił upadłość

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.09, 17:14

mam problem z rekamacją płyty głównej w znaku bo ogłosili upadłość
czy ktoś mi powie czy można gdzieś asusa reklamować pomijając sklep ?
www.znak.pl

ps. czyżby z duzych firm komputerowych w poznaniu został sie Komputron.pl i
proline.pl ?? :(
Obserwuj wątek
    • Gość: adacho Re: Znak.pl Ogłosił upadłość IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.09, 18:03
      W listopadzie robiłem rozeznanie cen i wyboru części do złożenia zestawu w poznańskich sklepach stacjonarnych. Znak był drogi jak Komputronik i do tego z niewielkim wyborem. No, ale Komputronika mam na przysłowiowym każdym rogu łącznie z browarem, a Znak pozbył się swojego jedynego sklepu w centrum. Czego więc się spodziewali? Że z taką polityką cenową ludzie z całego Poznania będą odbywać pielgrzymki na Kaliską lub że nie będą wybierać tańszych sklepów w Internecie, zwłaszcza w dobie euro za 4,7?

Co do płyty, napisz do Asusa.
    • Gość: akodo Re: Znak.pl Ogłosił upadłość IP: *.chello.pl 04.03.09, 22:27
      co do płyty wątpię, po to masz sprzedawce by odpowiadal za towar. Co innego
      notebooki, LCD maja gwarancje door2door producenta, ale dopytaj sie w asusie.

po raz kolejny potwierdza się że gdzie tanio tam wychodzi drogo... dlatego ja od
      zawsze kupuje w jednym z najstarszych sklepów komputerowych w swoim mieście, nie
      są tani ale mam pewnośc ze nie znikną za rok.
    • m.gregor Re: Znak.pl Ogłosił upadłość 05.03.09, 00:42
      22 571-80-00

Zglosi sie recepcja. Opisz sprawe a na pewno skieruja do kogos kto Ci pomoze.
      • Gość: xsawier Re: Znak.pl Ogłosił upadłość IP: 94.127.104.* 18.03.09, 00:17
        moze to tobie pomoze
        proline.pl/sklep.php?n=proline-pomagamy-realizacji-uslug-serwisowych
        proline pomaga w zalatwianiu serwisow
        • m.gregor Re: Znak.pl Ogłosił upadłość 18.03.09, 07:55
          Juz przestan reklamowac ten badziewny sklepik bo az sie niedobrze robi od ilosci
          postow...I mowi sie/pisze sie "Moze to Ci pomoze" a nie "Moze to tobie pomoze"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka