Dodaj do ulubionych

deinstalacja office xp professional - pomocy

IP: *.smsnet.pl 07.03.09, 20:32
witam
Chcę usunąć offica xp.
w żadnym miejscu w kompie nie mam offica xp (usuniety ręcznie) natomiast w
dodaj-usuń programy sie pojawia. Jesli klikam usuń zaczyna sie jego
konfiguracja i zada płyty. po włozeniu płyty orginalnej stwierdza ze jest
jakiś błąd. Jak go usunąć?
pozdrawiam
ataeb
Obserwuj wątek
    • maras2011 Re: deinstalacja office xp professional - pomocy 07.03.09, 20:53
      spróbuj tym
      www.instalki.pl/programy/download/narzedzia_systemowe/Revo_Uninstaller.php
      • Gość: ataeb Re: deinstalacja office xp professional - pomocy IP: *.smsnet.pl 08.03.09, 09:20
        dzieki za pomoc ale niestety ten program go nie ruszył
    • starveling Re: deinstalacja office xp professional - pomocy 07.03.09, 23:26
      Gość portalu: ataeb napisał(a):

> w żadnym miejscu w kompie nie mam offica xp (usuniety ręcznie)

OMG - dziecko, kto Cię nauczył tak odinstalowywać programy? Ciesz się, że system wogóle działa!!!
      • Gość: aa Re: deinstalacja office xp professional - pomocy IP: *.smsnet.pl 08.03.09, 09:21
        starcze - to tylko office na głupim windowsie
    • m.gregor Re: deinstalacja office xp professional - pomocy 08.03.09, 00:29
      Skoro tak wspaniale poradziles sobie z usunieciem katalogu z dysku to teraz
      wydlub go jeszcze z rejestru. Aha. No i do reinstalacji systemu potrzebna jest
      plyta, klucz i sterowniki do urzadzen.
      • Gość: ataeb Re: deinstalacja office xp professional - pomocy IP: *.smsnet.pl 08.03.09, 09:19
        ludzie co Wy do mnie piszecie?????
        myślicie że nie próbowałam normalnie??? normalnie tzn dodaj-usun-deinstalacja?
        • m.gregor Re: deinstalacja office xp professional - pomocy 08.03.09, 10:00
          Zainstaluj/napraw Office'a a potem zdeinstaluj go przez Dodaj/usun programy.
          • Gość: ataeb Re: deinstalacja office xp professional - pomocy IP: *.smsnet.pl 08.03.09, 10:55
            no właśnie na tym polega problem - nie da sie zainstalować ani odinstalować.
            Jedyne wyjscie jakie widzę to deinstalacja całego windowsa a tego wolałabym uniknać
    • Gość: @ Re: deinstalacja office xp professional - pomocy IP: *.chello.pl 08.03.09, 10:58
      Spróbuj tego:
      support.microsoft.com/kb/290301/pl
      • Gość: ataeb Re: deinstalacja office xp professional - pomocy IP: *.smsnet.pl 08.03.09, 11:15
        super - udało się - bardzo dziękuję za pomoc i pozdrawiam
        • starveling Re: deinstalacja office xp professional - pomocy 09.03.09, 20:44
          No i dobrze, ale na przyszość zapamiętaj jedno - do deinstalacji MS Office służy ... płyta instalacyjna.
          • m.gregor Re: deinstalacja office xp professional - pomocy 09.03.09, 21:20
            Do deinstalacji aplikacji (jakiejkolwiek) sluzy aplet Dodaj/usun programy w
            Panelu sterowania.
            • starveling Re: deinstalacja office xp professional - pomocy 10.03.09, 09:13
              m.gregor napisał:

> Do deinstalacji aplikacji (jakiejkolwiek) sluzy aplet Dodaj/usun programy w
              > Panelu sterowania.

... który w przypadku MS Office i tak zapyta o nośnik instalacyjny. Zreszta włóż do napędu i napisz nam, co tam zobaczysz.
              • m.gregor Re: deinstalacja office xp professional - pomocy 10.03.09, 10:21
                Zapyta tylko w przypadku kiedy instalacja jest uszkodzona. Robilem to wiele razy
                i jesli Office byl sprawny to deinstalator nigdy nie poprosil o plyte instalacyjna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka