sowizdrza 23.03.09, 10:54 zinatsalowałem jave najnowszą na winxp i np. na czaci wp okna są cześciwo nie widoczne:( okna gdzi mozna sobie ybrać ludzi do dyskusji o co chodzi jakiś konflikt? reszta okien jest widoczna i jest ok może ktoś pomoże Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Gość Re: problem z java:( IP: *.acn.waw.pl 23.03.09, 15:58 > może ktoś pomoże To napisz jakieś konkrety ... Link Zgłoś
Gość: sowi Re: problem z java:( IP: *.aster.pl 23.03.09, 18:51 ale jakie? wszystko co wiem to napisałem sorki za literówki może dodam jeszcze że takie pasy falujące są zamiast nicków gości na czacie tak sobie mysle może niższa jave zainastalowac? Link Zgłoś
serenita123 Re: problem z java:( 23.03.09, 21:28 niższa java raczej nie pomoże wyinstaluj wszyskie javy w Dodaj/usuń programy użyj jakiegoś softu do porządkowania dysku ze śmieci i Rejestru polecam www.ccleaner.com i dopiero wtedy zainstaluj najnowszą javę ponadto dobrze jest odnowić Adobe Flshplayer i ShockwavePlayer to tyle jeśli idzie o czaty Link Zgłoś
serenita123 Re: problem z java:( 23.03.09, 21:58 niektóre anty-spamy źle reagują na czatowe aplikacje np. NIS 2005 "zżera" grafikę w czacie Interii Link Zgłoś
Gość: sowi Re: problem z java:( IP: *.aster.pl 24.03.09, 21:27 wsio ok jak jest mało ludzi w okienku:( wystarczy że jest 500 i kicha wsio sie wali czyli wejde na czat Suwałki gdzie mało ludzi ale już na Warszawe nie:( może to cos z zabezpieczeniami? Link Zgłoś
serenita123 Re: problem z java:( 24.03.09, 21:50 objawy wskazują na problemy z kartą graficzną.... masz zainstalowane właściwe sterowniki do grafiki? Link Zgłoś