Gość: qq Re: Windows 7 zablokuje zewnętrzne kodeki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 19:38 Wtedy ja zablokuję Windows 7, prawdopodobnie wybiorę polską wersję Ubuntu. Link Zgłoś
ulanzalasem Re: Windows 7 zablokuje zewnętrzne kodeki 27.03.09, 19:59 i jak tu nie byc "piratem"...skoro ogranicza sie moja wolnosc. czlowiek placi a potem nie moze koszystac. Niedlugo beda tylko komputery od MS, ba nawet wlasne servery i kable poloza :/ Link Zgłoś
Gość: nanu Re: Windows 7 zablokuje zewnętrzne kodeki IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.09, 20:13 Czytam to i widze co innego. Jeżeli głupota przesłania zdrowy rozsondek to zainstaluj linuksa i ciesz się jak małpa w pomidorach. Link Zgłoś
Gość: tm Re: Windows 7 zablokuje zewnętrzne kodeki IP: 94.78.148.* 27.03.09, 20:26 mam nadzieje ze MS przestanie być dominującym systemem. Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Windows 7 zablokuje zewnętrzne kodeki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 20:45 Autor tego newsa moglby przynajmniej przeczytac pozostale wpisy na forum. Wyraznie jest napisane, ze problem ten wystepuje jesli uzywa sie wmp... kto tego badziewia uzywa anyway ? Link Zgłoś
Gość: soloo Re: Windows 7 zablokuje zewnętrzne kodeki IP: *.lodz.mm.pl 27.03.09, 22:22 Jak napiszesz jeszcze kilka tysiecy razy to może się przerzucę;) Link Zgłoś
Gość: ja Re: Windows 7 zablokuje zewnętrzne kodeki IP: *.cable.smsnet.pl 27.03.09, 22:24 mpc i po bólu... oczywiście choroba mija po 7 w koszu i powrocie do xp Link Zgłoś
Gość: LinuxFun Re: Windows 7 zablokuje zewnętrzne kodeki IP: *.chello.pl 27.03.09, 22:39 czy nikt nie ma lekarstwa na tego wszech obecnego i wirusa od Billa Gates'a Windows zwanego ??? Link Zgłoś
Gość: ajajajaj Re: Windows 7 zablokuje zewnętrzne kodeki IP: 188.33.18.* 27.03.09, 23:15 Nic nie wiecie o tym systemie a piszecie ... 98% z tzw. fachowców zapewne jest święcie przekonana że komputery są od zawsze, pierwszym Windowsem był XP a wszystkie serwery na świecie stoją na Ubuntu. Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Windows 7 zablokuje zewnętrzne kodeki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 00:22 -> ajajaj Microsoft kupił dosa który zwał się Quick and Dirty Operating System. Cała zdechła rodzina 9x to był pomysł m$ no i zdechła. Rodzina NT to efekt współpracy z IBM i czerpania z OS/2. Windows seven to Vista Bis (NT 6.1) Kasiorę trzeba ściągnąć poprawiając bubla Vista. Z Wielkiego senena nie został praktycznie nic. Dlaczego ? Bo przesiadka z xp na viste to jak przesiadka z xp na linuxa. Jak by m$ wypuścił teraz seven (w sesie tego co planował NT 7.0) to był by mniej kompatybilny ze sprzętem niż dowolny aktualny Linux i główny argument by z reki wyleciał a tak sciagnie się kasę za poprawienie visty a z kodu siódemki zrobi się ósemkę i znowu będzie wielki milowy krok do przodu. M$ się wypala bo już XP ma funkcjonalność która pozwala na korzystanie z komputera w dowolnym zakresie i to jest problem dla m$ bo udał im się ten system i nie ma wewnętrznego parcia do zmiany bubla na nowa wersje. Ostatnio siorka kupiła nowego laptopa no i stwierdziła ze pod vistą działa jak stary pod xp. Zainstalowałem ubuntu i dalej ma Bat`a do poczty Firefoxa jako przeglądarkę open office jako edytor gadu zmieniło się na kadu ze nie pisze winamp na odtwarzaczu mp3 nawet nie zauważyła.Filmy chodzą. A struktura moich dokumentów jest na tyle dziwna w viscie ze system plików linuxa łykła bez mrugnięcia i stwierdziła ze to nawet logiczne (siorka jest w wykszt filologiem ang). A prawda jest taka ze organizacja moich dokumentów itp ogólnie sytemu plików straciła podstawowa zaletę w stosunku do starszych win związanie ze strukturą fizyczną tablicy alokacji. Teraz naprawdę nie ma różnicy czy mamy drzewo katalogów czy Windowsa rządzącego naszym dyskiem. W Linuxie za to mamy na tą "abstrakcyjną" strukturę (jak by się mogło wydawać) ciągle wpływ i to dość nisko poziomowo. Ponieważ siorka nie gra w nic innego jak czasem pasjans Linux stał się jej nowym przyjacielem. I po tygodniu z vistą po przesiadce nią z z XP a potem na ubuntu powiedziała nigdy więcej m$. I to jest opinia szarego użytkownika mnie to przekonuje (choć ja jestem od dawana przekonany) Link Zgłoś
Gość: gość Re: Windows 7 zablokuje zewnętrzne kodeki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 00:35 maxi, and who gives a shit? Link Zgłoś
Gość: Mich-nick Adam Re: Windows 7 zablokuje zewnętrzne kodeki IP: *.fema.krakow.pl 28.03.09, 00:35 dosyć tego bezreflesyjnego lasnowania win 7! gdzie sie konczy "artykul" a gdzie zaczyna nachalna reklama? Link Zgłoś
Gość: LinuxFun Re: Windows 7 zablokuje zewnętrzne kodeki IP: *.chello.pl 28.03.09, 00:43 '''''''''''''''''dosyć tego bezreflesyjnego lasnowania win 7! gdzie sie konczy "artykul" a gdzie zaczyna nachalna reklama?.................... no bo MICROSOFT jest nachalny ......:)) Ma dużo wspólnego z Faszyzmem :))) Link Zgłoś
Gość: xi0 Re: Windows 7 zablokuje zewnętrzne kodeki IP: *.acn.waw.pl 28.03.09, 00:48 Brawo maxi ! Oby więcej takich głosów. Linuks to normalny system dla normalnych ludzi, którzy nie chcą kupować swieżego g.... tylko dlatego, że jest świeże. Link Zgłoś
Gość: LinuxFun Re: Windows 7 zablokuje zewnętrzne kodeki IP: *.chello.pl 28.03.09, 00:52 xiO nie ma lepszego odświeżania niż w dystrybucjach linuxa :)) Link Zgłoś
Gość: LinuxFun Re: Windows 7 zablokuje zewnętrzne kodeki IP: *.chello.pl 28.03.09, 01:09 o to biega :)) www.wolnakultura.org/ Link Zgłoś
Gość: jh Re: Windows 7 zablokuje zewnętrzne kodeki IP: *.chello.pl 28.03.09, 01:35 @ ajajajaj boże chroń nas przed taką sytuacją, ubuntu nie jest najlepszą dystrybucją linuxa Link Zgłoś
Gość: Gunther Re: Windows 7 zablokuje zewnętrzne kodeki IP: *.cust.telenor.se 28.03.09, 08:43 @nanu Ja widocznie mam chory "rozsondek". I nawet mi z tym dobrze... Link Zgłoś
Gość: Billplease Re: Windows 7 zablokuje zewnętrzne kodeki IP: *.cust.tele2.pl 28.03.09, 09:30 Moje Ubuntu daje mi nieograniczone mozliwości, nikt mnie nie ściga, nie zaskarży, nie okradnie, nie wpuści wirusa, nawet injection przez JavaScripr nie zrobi.Na dodatek mogę sobie zainstalować tylu użytkowników ile chcę, a mnóstwo programw czeka na mnie w repozytorium.Po co się denerwować? Wystarczy zmienić środowisko na bardziej naturalne, otwarte i przyjazne. Link Zgłoś
Gość: Log in Re: Windows 7 zablokuje zewnętrzne kodeki IP: *.hawaii.res.rr.com 01.04.09, 01:26 Windows 7 zablokuje zewnętrzne kodeki, A MY ZABLOKUJEMY wINDOWS! Link Zgłoś
Gość: eo Re: Windows 7 zablokuje zewnętrzne kodeki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.09, 12:14 Linuxfun - jestes chory psychicznie. Autor tej strony tez. Link Zgłoś
Gość: eo Re: Windows 7 zablokuje zewnętrzne kodeki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.09, 12:16 Koles podniosl raban, a linuksiarze puscili FUD (tak, ten straszliwy FUD wlasnie). Gdyby ktokolwiek zadal sobie trud poczytania tego "rabanu" to by wiedzial, ze to g* prawda. Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Windows 7 zablokuje zewnętrzne kodeki IP: *.ptedom.pl 07.07.09, 08:58 Ale w czym problem? A czy ktoś komuś każe kupować i instalować Windows 7? Nie podoba się - nie kupuj. Link Zgłoś