Gość: Balcerowicz IP: *.chello.pl 27.03.09, 18:12 Wie ktoś dlaczego nie działa bankowość internetowa na IE8 (IE7, Mozilla bez problemu)zonk? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Gość Re: IE8 a AliorBank IP: *.acn.waw.pl 27.03.09, 20:02 > Wie ktoś dlaczego nie działa bankowość internetowa na IE8 (IE7, > Mozilla bez problemu)zonk? Pewnie dlatego, że jest źle napisana strona. Link Zgłoś
Gość: mosti Re: IE8 a AliorBank IP: *.chello.pl 29.03.09, 15:58 ja mam ten sam problem. help !! Link Zgłoś
qqbek Re: IE8 a AliorBank 30.03.09, 02:20 Gość portalu: mosti napisał(a): > ja mam ten sam problem. help !! Jaki bank, tacy klienci, taka strona. Mam konta w mBanku, BZWBK i KredytBanku... i jakoś żaden z nich nie sprawia problemów. Fakt- żaden też nie oferuje 2,75% lokaty na 11%... ale to potrafią tylko oszuści i spece od szemranego marketingu. Nowinki technologiczne i nuworysze na rynku finansów- te dwie rzeczy omijam szerokim łukiem. Poza tym po co komu IE8 skoro jest Firefox3.0? Link Zgłoś
Gość: kadafi Re: IE8 a AliorBank IP: 195.47.201.* 30.03.09, 09:23 Gość portalu: mosti napisał(a): > ja mam ten sam problem. help !! Swoje "help" kierujcie w stronę Alior Banku. Przyczyną kłopotów jest źle napisana strona. Link Zgłoś
Gość: mosti Re: IE8 a AliorBank IP: *.orion.pl 30.03.09, 10:05 strona nie jesat źle napisana, trzeba wcisnąć opcję "widok zgodności" obok paska adresu i działa. Link Zgłoś
Gość: kadafi Re: IE8 a AliorBank IP: 195.47.201.* 30.03.09, 10:40 > strona nie jesat źle napisana, trzeba wcisnąć opcję "widok > zgodności" obok paska adresu i działa. Ja w WBKu nie muszę nic wciskać a działa na wszystkich popularnych przeglądarkach. To chyba coś jest nie tak z tym Aliorem. Link Zgłoś
Gość: Adam Re: IE8 a AliorBank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 23:47 A co kogo w tym temacie WBK obchodzi? Pytanie dotyczy Alior Banku i wystarczy zapytać u źródła czyli tu: www.aliorbank.pl/pl/o_banku/informacje_o_banku/kontakt A co do przeglądarek to proponuje darować sobie IE8 na rzecz sprawdzonego FF Link Zgłoś