Dodaj do ulubionych

Jest mi bardzo przykro, ponieważ...

IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.11.03, 22:01
...nie mogę otworzyć moich zdjęć, które kolega nagrał mi na płytę. Kiedy
wkładam CD do odtwarzacza, komputer nie widzi w ogóle żadnych plików.:(
Czy wiecie co może być tego powodem?
Obserwuj wątek
    • Gość: JP Re: Jest mi bardzo przykro, ponieważ... IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 30.11.03, 22:10
      Zle nagral i nie sprawdzil.
      • Gość: prudencja Re: Jest mi bardzo przykro, ponieważ... IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.12.03, 21:27
        Dziękuję Ci JP za odpowiedź, choć przyznam, że mnie załamałeś!:)
        A tak w ogóle kiedy czytam twoje wypowiedzi na tym forum, to Twój nick zawsze
        kojarzy mi się z inicjałami mojej koleżanki z podstawówki.:) A może to ty,
        Jolka? ;)

Bea, nie mam zielonego pojęcia jak on to nagrywał hihi, zapytam go.:) Ale
        przypomniało mi sie, że w podobny sposób "przegrałam" kiedyś płytę
        M.Szcześniaka i byłam strasznie zawiedziona, kiedy winamp odmówił mi
        posłuszeństwa. ;)
        • alfalfa Re: żebyś wiedziała 01.12.03, 22:41
          Jak Szcześniak byłby zawiedziony...
          ;))
        • Gość: JP Re: Jest mi bardzo przykro, ponieważ... IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 01.12.03, 23:49
          Niestety nie Jolka, nawet nie kobieta :))
          Mam nadzieje, ze wspominasz ja dobrze i do tego nicka masz uczucia pozytywne
          bo tu na forum na niektorych dziala jak plachta na byka :))
          • Gość: JP Re: Jest mi bardzo przykro, ponieważ... IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 02.12.03, 01:15
            Bardzo mi przykro, Sidorowski jestem.
            • Gość: mamoniowa;) Re: Jest mi bardzo przykro, ponieważ... IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.12.03, 01:35
              Mam jak najbardziej pozytywne - i jeśli chodzi o koleżankę, i jeśli chodzi o
              Ciebie. :) Przecie mi pomogłeś... choć wieści, które mi przyniosłeś, to zbyt
              optymistyczne nie były. ;)
              Pozdrawiam wszystkich uczestników wątku - komputerowy laik, Prudencja.:)
    • beata_ Re: Jest mi bardzo przykro, ponieważ... 30.11.03, 22:28
      Może zrobił jak ja kiedyś, kiedyś...przeciągnął ikonki i skopiował:-)))
      • Gość: makol Re: Jest mi bardzo przykro, poniewa... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.12.03, 09:57
        no jest jeszcze jedna mozliwosc oprocz ww. - nagral Ci na plyte pliki, ktore
        mial u siebie z atrybutem "ukryty" i one tam wszystkie sobie grzecznie siedza na
        plytce , ale ich nie widac. Nalezy w opcjach foldery w windowsie lub
        Total(windows) Commanderze wybrac pokazywanie wszystkich plikow (rowniez
        systemowych i ukrytych) i jezeli problem byl wlasnie tego typu to sie rozwiaze.
      • Gość: makol Re: Jest mi bardzo przykro, poniewa... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.12.03, 10:00
        no jest jeszcze jedna mozliwosc oprocz ww. - nagral Ci na plyte pliki, ktore
        mial u siebie z atrybutem "ukryty" i one tam wszystkie sobie grzecznie siedza na
        plytce , ale ich nie widac. Nalezy w opcjach foldery w windowsie lub
        Total(windows) Commanderze wybrac pokazywanie wszystkich plikow (rowniez
        systemowych i ukrytych) i jezeli problem byl wlasnie tego typu to sie rozwiaze.
        PS. Niejednokrotnie spotkalem sie z podobnymi sytuacjami (zwlaszcza gdy ktos na
        sluzbowym sprzecie trzyma prywatne filmy, zdjecia,mp3 itp.)
        • Gość: prudencja Re: Jest mi bardzo przykro, poniewa... IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.12.03, 20:10
          To nie to, bo mam zahaczoną opcję "pokaż wszystkie pliki". A na płycie coś jest
          nagrane, bo jest ona cała zapełniona gdy sprawdzam we właściwościach, tylko że
          tego nie widać. :)
    • Gość: paffcio85 a ja myślę, że... IP: *.dolsat.pl 02.12.03, 21:33
      innym powodem, może być to, że np. masz za stary CD-ROM (8x, 16x) .. i wtedy
      nie odczytują się (czasami) nagrane płyty, ale za to na nowszych się
      odczytają... a jeśli masz nowy CD-ROM to tak jak pozostali sądze, że źle nagrał
      płytkę (nie sprawdził jej) :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka