Gość: prudencja IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.11.03, 22:01 ...nie mogę otworzyć moich zdjęć, które kolega nagrał mi na płytę. Kiedy wkładam CD do odtwarzacza, komputer nie widzi w ogóle żadnych plików.:( Czy wiecie co może być tego powodem? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: JP Re: Jest mi bardzo przykro, ponieważ... IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 30.11.03, 22:10 Zle nagral i nie sprawdzil. Link Zgłoś
Gość: prudencja Re: Jest mi bardzo przykro, ponieważ... IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.12.03, 21:27 Dziękuję Ci JP za odpowiedź, choć przyznam, że mnie załamałeś!:) A tak w ogóle kiedy czytam twoje wypowiedzi na tym forum, to Twój nick zawsze kojarzy mi się z inicjałami mojej koleżanki z podstawówki.:) A może to ty, Jolka? ;) Bea, nie mam zielonego pojęcia jak on to nagrywał hihi, zapytam go.:) Ale przypomniało mi sie, że w podobny sposób "przegrałam" kiedyś płytę M.Szcześniaka i byłam strasznie zawiedziona, kiedy winamp odmówił mi posłuszeństwa. ;) Link Zgłoś
Gość: JP Re: Jest mi bardzo przykro, ponieważ... IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 01.12.03, 23:49 Niestety nie Jolka, nawet nie kobieta :)) Mam nadzieje, ze wspominasz ja dobrze i do tego nicka masz uczucia pozytywne bo tu na forum na niektorych dziala jak plachta na byka :)) Link Zgłoś
Gość: JP Re: Jest mi bardzo przykro, ponieważ... IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 02.12.03, 01:15 Bardzo mi przykro, Sidorowski jestem. Link Zgłoś
Gość: mamoniowa;) Re: Jest mi bardzo przykro, ponieważ... IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.12.03, 01:35 Mam jak najbardziej pozytywne - i jeśli chodzi o koleżankę, i jeśli chodzi o Ciebie. :) Przecie mi pomogłeś... choć wieści, które mi przyniosłeś, to zbyt optymistyczne nie były. ;) Pozdrawiam wszystkich uczestników wątku - komputerowy laik, Prudencja.:) Link Zgłoś
beata_ Re: Jest mi bardzo przykro, ponieważ... 30.11.03, 22:28 Może zrobił jak ja kiedyś, kiedyś...przeciągnął ikonki i skopiował:-))) Link Zgłoś
Gość: makol Re: Jest mi bardzo przykro, poniewa... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.12.03, 09:57 no jest jeszcze jedna mozliwosc oprocz ww. - nagral Ci na plyte pliki, ktore mial u siebie z atrybutem "ukryty" i one tam wszystkie sobie grzecznie siedza na plytce , ale ich nie widac. Nalezy w opcjach foldery w windowsie lub Total(windows) Commanderze wybrac pokazywanie wszystkich plikow (rowniez systemowych i ukrytych) i jezeli problem byl wlasnie tego typu to sie rozwiaze. Link Zgłoś
Gość: makol Re: Jest mi bardzo przykro, poniewa... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.12.03, 10:00 no jest jeszcze jedna mozliwosc oprocz ww. - nagral Ci na plyte pliki, ktore mial u siebie z atrybutem "ukryty" i one tam wszystkie sobie grzecznie siedza na plytce , ale ich nie widac. Nalezy w opcjach foldery w windowsie lub Total(windows) Commanderze wybrac pokazywanie wszystkich plikow (rowniez systemowych i ukrytych) i jezeli problem byl wlasnie tego typu to sie rozwiaze. PS. Niejednokrotnie spotkalem sie z podobnymi sytuacjami (zwlaszcza gdy ktos na sluzbowym sprzecie trzyma prywatne filmy, zdjecia,mp3 itp.) Link Zgłoś
Gość: prudencja Re: Jest mi bardzo przykro, poniewa... IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.12.03, 20:10 To nie to, bo mam zahaczoną opcję "pokaż wszystkie pliki". A na płycie coś jest nagrane, bo jest ona cała zapełniona gdy sprawdzam we właściwościach, tylko że tego nie widać. :) Link Zgłoś
Gość: paffcio85 a ja myślę, że... IP: *.dolsat.pl 02.12.03, 21:33 innym powodem, może być to, że np. masz za stary CD-ROM (8x, 16x) .. i wtedy nie odczytują się (czasami) nagrane płyty, ale za to na nowszych się odczytają... a jeśli masz nowy CD-ROM to tak jak pozostali sądze, że źle nagrał płytkę (nie sprawdził jej) :D Link Zgłoś